2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 19 پست
انقدر برای بعضیا صدمو گذاشتم اخرش طرف برام دهشم نزاشت چه میشه کرد خواهر پشت دستمو داغ کردم با کسی صم ...

من توقعی ندارم اما همسرم مرد بی حاشیه ابدا تو کار خانمها دخالت نمیکنه 

امشب حالش پرسید گفتم اطلاع ندارم 

گف یعنی از ما ناراحت؟خوب بما بگه گفتم چه ناراحتی من از خودم مطمئنم ک هرگز نرنجوندمش خودشم بخاطر اینک اهل درک ومدارا بودم باهام دوستی شروع کرد

واقعا نوجوان ک نیستیم دوران بزرگسالی می‌طلبه رفتار موجه داشته باشیم 

در شان همدیگ 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دوست من میخواد بره یه کوچه بالاتر از الان عذا گرفتیم اون که بدون خدافظی می‌ره دوست نیست

آخه کاش سرد بودیم خیلی چطوری بگم همش باهم 

درست آدم سفت بود بقول خودش اما نه برای من 

منم موندم چطور میشه کسی بهت انقدر نزدیک بشه 

اما معرفت یه خداحافظی نداشته باشه و من نگران بشم 

تمای بگیرم بگه تماس نمیگیرم ک بدون ناراحتی برم 

عجیبه 

بدتر اینک قبلا دم به دیقه آنلاین بودالان اصلا

انگار با رفتنش کلا نخواست باشه من این فهمیدم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ادما بی معرفت و خودخواه شدن هیچ‌ انسانیتی ندارن کسی که اینقدر راحت میره انسان نیست

خودش همش همین حرف شمارو میزد اما خودشم با من همین کار وکرد

خودش همش همین حرف شمارو میزد اما خودشم با من همین کار وکرد

چقدر بی معرفت بوده 

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤