2777
2789

چخبره‌‌؟ یا تهمت زدن مسخره کردن کنایه زدن چی بهتون میدن هااا؟

جز این که قلب اون بد بخت هارو بشکنین بفرستین گوشه قبرستون با زبونتون‌ کاری کردین که اون بدبخت با دس خودش خودکشی کنه 

واقعا حالم بده خیلی این دنیا و آدماش نامردن 

خیلیا میدونن کیو دارم میگم اما منظورم کلی بود

لطفا ضایعه بازی در نیارین میان تعلیق میکنن حالا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدیم ک می گفتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یاد آزاده نامداری افتادم

بنده خدا از هر دو طرف خورد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اره دیدی من با اینکه یه آدم غریبم فقط تماشاگر بودم بخدا جیگرم آتیش گرفت

توروخدا بگید چیشده 😐من اینستا ندارمممم

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
برو اینستا میفهمیو.ی.دا

خب کی بود ؟! سیاسی بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.