2777
2789
قرمه سبزی 😊

سلام مهگلييي😘

نوش جون قرمه سبزي

من ديشب داشتم فقط ٣ قاشق خوردم امروز ديگه اصلا نميخورم🙁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دستورش رو بدین لطفا

مرغاتو مثل جوجه ای خورد کن تو سه تا کاسه تو هرکدوم 1 قاشق ماست و 1 قاشق مایونز بریز بعلاوه نمک و فلفل و 1 قاشق سرکه.بعد تو یه کاسه کمی جعفری خورد شده بریز تو کاسه بعدی زعفرون تو کاسه بعدی سس کچاپ و سس سویا مراغاتو تقسیم کن تو کاسه ها بعد جدا جدا بپزشون قبلش بزار مرغا کمی تو مواد بمونن

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
مرغاتو مثل جوجه ای خورد کن تو سه تا کاسه تو هرکدوم 1 قاشق ماست و 1 قاشق مایونز بریز بعلاوه نمک و فلف ...

واسه پختشم یه ذره روغن بریز تو تابه اینارو بریز توش جدا جدا 10 دقیقه ای میپزن

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
سلام مهگلييي😘 نوش جون قرمه سبزي من ديشب داشتم فقط ٣ قاشق خوردم امروز ديگه اصلا نميخورم🙁

من خیلی وقته نخوردم

امروز در حد دو قاشق میخورم آرزو ب دل نمیرم اینقد ک رژیمم 😂

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍