2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 49 پست
یعضی از خانواده ها کاری میکنن ما خودمون ازشون زده شیم(الان نمیخوام به مادرا توهین کنم)

دختر بیا یه کاری کنیم

ما که به آخر خط رسیدیم بیا یه مدتی با همدیگه تلاش کنیم زندگیمون رو تغییر بدیم

واقعا سعی کنیم حال خودمون رو خوب کنیم 

به حرف کسی گوش ندیم

آزادیمون رو بدست بیاریم

و برای خودمون زندگی کنیم 

به خودمون فرصت بدیم که حالمون رو خوب کنیم

اگه شد که چه بهتر

اگه نشد چیزی رو از دست ندادیم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کسایی که بچه دارن حتما کتاب والدین سمیو بخونین.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

هیچ وقت این کارو نکن ایستادگی دربرابر مشکلات یعنی قهرمان بودنمدیتیشن کن نماز بخون قران بخون شکرگز ...

سعی می‌کنم این فکرا رو از خودم دور کنم

به خاطر خودم که نه

به خاطر اون فردی که اگه خودکشی کنم اونم باهام می‌میره مجبورم سر پا بمونم

آره خباینم هست

تازه کسی که از درد و بدبختی زندگی خودکشی میکنه نه‌تنها خوب نمیشه بلکه تا ابدددددددد  هزار برابر اوضاعش بدترمیشه 

اونایی که آخرت قبول ندارن باید بهشون بگم به فرض اینکه یک درصد واقعی بود میخوای چکار کنی ؟

سعیم رو می‌کنماگه می‌خواستم خودکشی کنم که دیشب می‌کردمدنبال یه بهونه برای زندگی اممرسی از محبتت🌷

زندگی ی وقتایی پا میزاره رو خرخره ادم خیلی سخت میگذره جون میکنیم تا بگذره اما میگذره موندگار نیست.نمیدونم به خدا اعتقاد داری یا نه این وعده رو میده که بعد هر سختی اسونیه صبر داشته باش عزیزم.❤❤❤❤

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
تازه کسی که از درد و بدبختی زندگی خودکشی میکنه نه‌تنها خوب نمیشه بلکه تا ابدددددددد هزار برابر اوضا ...

هرگز مشکلا و رازهات رو به دیگران نگو؛ چون وقتی خودت نتونستی حفظش کنی، از دیگران چه انتظاری داری؟ 

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

مهم نیست الان چه روزایی رو

داری سپری میکنی

مهم نیست که چقدر سخت بنظر میرسه

من میدونم تو اونقدر قوی هستی

که بتونی ازش عبور کنی🍀

برای یک روز هم که شده

دنبال چیزایی که نداری؛ نرو:)

از چیزایی که داری   لذت کامل رو ببر✨

کتاب والدین سمی رو حتما بخونید این چند تا از صفحاتشه‌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز