2821
2789
عجیبه تو سایت نمیبینم دیگه بنویسین به کی رای میدین😂😐

چرا تاپیک میزنن منتها به صفحه ی دوم ک میرسه گیس و گیس کشی شروع میشه تاپیک هم میترکه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
امسال یعنی دوماه پیش برنج هاشمی گفتن ۱۰۵

نامردا برنج خوب هم ندادن با این قیمت.همیشه سعی کنید ی آدم مطمئن پیدا کنید همیشه مشتری همون باشید ما علی کاظمی کشت میکنیم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نامردا برنج خوب هم ندادن با این قیمت.همیشه سعی کنید ی آدم مطمئن پیدا کنید همیشه مشتری همون باشید ما ...

این ک شما میگین چ جوریه عطر و مزه منظورمه؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
این ک شما میگین چ جوریه عطر و مزه منظورمه؟

خوبه ولی هاشمی یکم از علی کاظمی خشک تر برای همین اکثرا از شهرای دیگ ک میان هاشمی میخرن برای آبکش کردنش

من رشتم عزیزم اگه رسید چشم منتها برنجی و که امسال خریدین مشکلش چیه؟

فک کنم قاطی داشت اونی ک نشونمون داد خوب بود اوردیم خونه عطرو طعم نداشت خمیر میشد

خوبه ولی هاشمی یکم از علی کاظمی خشک تر برای همین اکثرا از شهرای دیگ ک میان هاشمی میخرن برای آبکش کرد ...

اره اومدیم تفریح گفتیم ی ذره برنج بخریم ک بد در اومد ولی توی فومن ی کلوچه پزی عالی و خوشمزه بوداز اون خریدم هنوزم داریم خیلی خوشمزهس

فک کنم قاطی داشت اونی ک نشونمون داد خوب بود اوردیم خونه عطرو طعم نداشت خمیر میشد

عطر و طعم که درسته قاطی داشته ولی خمیر شدنش بخاطر اینه که برنج تازه بوده برنج تازه رو باید خیلی زودتر برداری ابکش کنی

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
اره اومدیم تفریح گفتیم ی ذره برنج بخریم ک بد در اومد ولی توی فومن ی کلوچه پزی عالی و خوشمزه بوداز او ...

عه من فومن هستم تو فومن کلوچه تفضلی بعد پارک فومن کلوچه هاش خیلی خوبه تا یک ماه هم بذاری نرم میمونه خشک نمیشه

عطر و طعم که درسته قاطی داشته ولی خمیر شدنش بخاطر اینه که برنج تازه بوده برنج تازه رو باید خیلی زودت ...

اصن نمیدونم چی بود اونی ک نشون داد نبود اصن برنجش توی دست خورد میشد فک کنم خیلی کهنه بود

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز