2777
2789
واااا پاداش چرا؟

ندن 😂؟ پاداش چند ماه یک بار هستش 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خونه برا چیشونه هم خودشون خونه دارن هم خونه های پدزم بالا کشیدن دیگه خونه سازمانی نمیدونوم

عههههه خدا ازشون نگذره . 😕

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
🤣🤣🤣چقد میدن؟

والا دقیق نمیدونم فکر کنم چیزی معادل یک یا نصف حقوق یک ماه

خدایی چ مزایای خوبی داره اگه ب همه ارگانها اینقد رسیدگی میشد این وضع مملکت نبود😐

صد البته

خدایی چ مزایای خوبی داره اگه ب همه ارگانها اینقد رسیدگی میشد این وضع مملکت نبود😐

عزیزم به ماهام میدن

داداشم داراییه حقوقش چهل تومنه البته کارشناس نیست پست داره. پاداشم دو تا 50ی میدن سالی

خودم یه وزارتخونه دیگم حقوقم 35ه هر شش ماه سی تومن پاداش میدن

خواهرمم نفته که دوستان گفتن

خیلی از ارگانها مزایاشون بیشتره ولی لو نرفتن یا خیلی  بولدش نکردن  ،شما برو رتبه بندی. حقوق ادارات را ببین نفت جز ده ارگان  برتر هم نیست اما زیادی شلوغش کردن،خودمون بانکی داریم نفتی هم داریم ،خداراشکر بانکی خیلی بهتره سابقه کمتر داره  اما دو تا خونه ۱۸۰متری نوساز و ی ماشین خوب داره و خیلی ادارات دیگه مثل فولاد اداره مالیات دارایی و .... میگن حقوقاشون خوبه

خیلی پستن.ن بابا اینا هیچ که نگیرن ۸۰یا ۹۰بهشون میدن رسمی ان بعد خوزستان چون گرمه سختی کار اینا دارن

ولی بنظرم یکم اغراق امیزه کامنتتون عزیزم 

الان آی سی تقویت فشار داره ۶۰ میگیره با ۲۵ سال سابقه تو شرکت مارون که رییس حساب میشه 

کارمنداش ۳۰ میگیرن جووناش ، پیرای با سابقه اش ک در حال بازنشستگی ان ۵۰ نهایت 

این اعداد و ارقامی ک میگید رو از کجا میارین دوستان 

مگه اینکه طرف زون عملیات باشه و کل ایستگاها زیر دستش باشن ک اونم تاجاییکه من خبر دارم ۶۰ و خورده ای حقوقشه 

شرکت نفتی های عملیاتی اهواز سقف داره حقوقشون و بیشتر ازین نمیگیرن 

انایی ک میگین ۷۰ ۸۰ میگیرن یا اقماری هستن ک بشدت کارشون سخته و پول جونشون رو میگیرن یا پیتروشیمی ان ۱۰۰ درصد 

نگید اشتباه میکنم که مطمعنم از حرفام چون تو این سیستم ۱۵ ساله هستم