2777
2789
عنوان

26 سالش ولی بود شبیه 19 ساله ها بود😳

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 33 پست
من بیست وهشت سالمه شبیه چهل ساله هام

متاهلی ؟ بارداری و زایمان داشتی ؟

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری‌‌ام و واقعا خوب نیست. مثلا من الآن تو سنی‌ام که باید خواستگار داشته باشم ولی هر کس منو م ...

چند سالته ؟ خیلی به خودت میرسی ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

خدا مارو خواسته جوون بمونیم من بخاطر سالهای رنجی که کشیدم هنوزم خودمو شونزده ساله میدونمتو شونزده سا ...

عین من 💔🙂

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
متاهلی ؟ بارداری و زایمان داشتی ؟

نه مجردم مشکل هورمونی دارم پف کردم زیر چشام گود سیاهه ،پلکام افتاده وغبغب دارم 

♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️
خدا مارو خواسته جوون بمونیم من بخاطر سالهای رنجی که کشیدم هنوزم خودمو شونزده ساله میدونمتو شونزده سا ...

دیگه ۱۶خوب نیست ببخشید میگم شاید میبینن رفتارت بچه گونه است و عاقل نیستی اینو میگن 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نه مجردم مشکل هورمونی دارم پف کردم زیر چشام گود سیاهه ،پلکام افتاده وغبغب دارم

خب همون دیگه خودت دلیلشو میدونی 

لامصب هیچی به اندازه مشکل هورمونی قیافه و پوست ادمو داغون نمیکنه 

عزیزم پیگیرش باش ایشالا مشکلت حل میشه ⁦♥️⁩

اها آخه ما یه ۲۵ساله داریم همه میگن ۱۵سالشه تیپش رفتارش عقلش همه چیزش شبیه بچه هاست کسی  نمیفهمه اصلا سنش بالاتره 

متاهل بودن باعث بیشتر نشون دادن سنمون میشه؟

بله عزیزم اغلب اینطوره 

برای همه نه ولی خب ۸۰درصدافراد بعداز متاهلی به دلیل ترشح یکسری هورمونها و درکل یه مقدار چاق شدن سنشون بیشتر میزنه

اها آخه ما یه ۲۵ساله داریم همه میگن ۱۵سالشه تیپش رفتارش عقلش همه چیزش شبیه بچه هاست کسی نمیفهمه اصل ...

اینم بگم حتی همیشه با بچه ها میگرده اصلا با همسن و سالاش نیست 

خب همون دیگه خودت دلیلشو میدونی لامصب هیچی به اندازه مشکل هورمونی قیافه و پوست ادمو داغون نمیکنه عزی ...

چشم عزیزم من مشکل پیش هورمون از آدرنال داشتم خیلی اذیت شدم تو منطقه محروم بودم دکترا تشخیص ندادن آخر اسنپ دکتر تشخیص داد واسم ولی پول آزمایش هام هزینه اش بالابود آخرین مرحله آزمایشم مونده تا پزشکم دارو بده

♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️
خب همون دیگه خودت دلیلشو میدونی لامصب هیچی به اندازه مشکل هورمونی قیافه و پوست ادمو داغون نمیکنه عزی ...

آره مشکل هورمونی هم پوست ومو رو داغون کرد هم جسم وروحمو بدنم خیلی خسته هست به سختی میتونم کارامو بکنم