2777
2789
عنوان

نامزد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 33 پست
عزیزم داره میگه اول کارشهدوست من همسرش متخصص قلبه تازه درسش تموم شده درامدش ۱۵ تومنه

آها ینی درآمدش از نامزد منم کمتر ه چه جالب پس خوب شد پزشکی نخوندیم😐😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه مدته نامزدین؟ تو این مدت چند بار هدیه برات خریده و چی خریده؟؟؟

دوسال با هم درارتباطیم فقط برای تولدم هدیه خریده 

اصلا هم همدیگه رو نمیبینم خیلیییی کمممم چون آقا اصلا وقت نداره

ولی انتظار دارم همون مدت کم هم که میبینیم همو حالا نمیگم هدیه بخره برام حتما ولی اگه هم میخره یه چیزی بخره که حس نکنم براش بی ارزش بودم که اینو خریده

واای بمیرم براشون طفلی ها ...... آره بابا درآمد ندارن کارگرا درآمد دارن

عزیزم پزشک ها تا دوران دانشجویی و طرح درامد به خصوصی ندارن

باید مطب داشته باشن یا چند سالی کار کرده باشن تا ب درامد برسن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
کسی از یه کارگر توقع درآمد زیاد ندارهاما از یه پزشک توقع دارن دیگه میلیاردر باشهولی جدی اینطوری نیست ...

من متوجه شدم چی میکی

اینا یه پزشک جوان رو با یه متخصصی که ۳۰ سال سابقه داره یکی میبینن

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم داره میگه اول کارشهدوست من همسرش متخصص قلبه تازه درسش تموم شده درامدش ۱۵ تومنه

حالا مگه باور میکنن ۱۵ تومن رو؟

میرن با متخصص قلبی که ۷۰ سالشه مقایسع میکنن که چندتا خونه ویلا داره …

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم درآمدش خوبه نمیگم عالی ولی در حدی هست که حرف از نداری نزنه و هدیه درست بخره

خوب بستگی به تربیت خانوادگی و روابط خانوادگی خودش و تجربیاتشون تو خونه هم داره، نمیشه گفت خساستش ذاتیه، چون خسیس ذاتی کلا نم پس نمیده ها، انگار بخواد جون بده اونطوریه، ولی نصیحت خواهرانه بهت بکنم. تو دوران نامزدی هر چی اذیتت کرد به هر چی مشکوک شدی، الکی رها نکن، من یه مشکلاتی بود از خانوادش، به مامانم میگفتم، مامان من زن سنتی بود، نمی‌خواست حرفدر بیاد، مثل مادر شما توجیه کرد، هیچی نگفت، آخرش سر همون مسائل انقدر من تو زندگی سختی کشیدمم که نگو

کسی از یه کارگر توقع درآمد زیاد ندارهاما از یه پزشک توقع دارن دیگه میلیاردر باشهولی جدی اینطوری نیست ...

نه عزیزم کی گفته حقوقشون از پرستار کمتره؟اتفاقا درآمد خیلی خوبی دارن ما تو خونواده خودمون پزشک نداریم اما خانواده نامزدم خیلی پزشک دارن و خداروشکر زندگی خوبی دارن و همش هم سفر خارج از کشور و خونه های بزرگ و مجلل جاهای خوب شهر

اما برای یه تازه کار فعلا درآمد انچنانی نداره کم کم پیشرفت میکنن

عزیزم این حرف و نزن حداقل برا منی ک با پزشکا صبح تا شب کار کردم و از درامدشون اطلاع دارم

پزشک جوونی داریم ک هنوز پروانشو نگرفته و سربازه ولی شیییییفتی 6 یا 7 میلیون میگیرن حداقللل

خوب بستگی به تربیت خانوادگی و روابط خانوادگی خودش و تجربیاتشون تو خونه هم داره، نمیشه گفت خساستش ذات ...

اخه نمیدونم چیکار کنم چندبار باهاش صحبت کردم گفت درک کن وقتم خالی نیس خسته ام یا فعلا باید پس انداز کنم بتونم مطب خودمو بزنم و این حرفا اما حس میکنم همش بهونشه

میدونم خیلی دوسم داره ولی با این رفتارش هم تمیتونم کنار بیام 

باید دوباره روی تصمیمم فکر کنم

اخه نمیدونم چیکار کنم چندبار باهاش صحبت کردم گفت درک کن وقتم خالی نیس خسته ام یا فعلا باید پس انداز ...

برید مشاور پیش از ازدواج

به مشاور بگو سر خساستش شک دارم بگو بررسی کنه برات

هر چه از دوست رسد نیکوست...