امروز همسایمون اسباب کسی داششتن یه حمل بار اومده بود چن تا کارگر داشت یعنی پریس من غصه عالمو امروز واسه اینا خوردم از بس خر کاری میکردن پسره یه یخچال به این بزرگی رو گذاشته بود رو کمرش حمل میکرد
🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
امروز همسایمون اسباب کسی داششتن یه حمل بار اومده بود چن تا کارگر داشت یعنی پریس من غصه عالمو امروز و ...
ندیدی تاحالا مگه؟؟
خونه من طبقه چهاره بدون آسانسور. پسره کلا 40 کیلو بودا. یخچال خر من رو گذاشت پشتش خیلی شیک و مجلسی آورد بالا😨
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
نه به این وضوح دلم کباب شد چیزی میزنن مث نیرو زایی چیزی ؟/ ای خدا من هرشب باید غصه ...
برو بابا اونا از منو تو پولدارترن.
میتونه که بلند میکنه دیگه. زورش نکردن که
شوهرم خدمات بود بیچاره رفت دوره هزار ساعته بهیاری گرفت حالا وزارت بهداشت مدرکو قبول نمیکنه(پس چرا می ...
پولم داد واسه دوره؟
آخی طفلی.....غصه نخور دوستم درست میشه😍