2777
2789
عنوان

سلام بچه ها خوبید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 62 پست
بوگو

امروز همسایمون اسباب کسی داششتن یه حمل بار اومده بود چن تا کارگر داشت یعنی پریس من غصه عالمو امروز واسه اینا خوردم از بس خر کاری میکردن پسره یه یخچال به این بزرگی رو گذاشته بود رو کمرش حمل میکرد  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک دعا میگم آمین بگو ان شالله به حق آبروی خانه ی علی اگه واقعا صلاحه زنگ زدم هرچی  گفتم بگه باشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خوبید؟چخبر؟

گشنمههههه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان میام

امروز همسایمون اسباب کسی داششتن یه حمل بار اومده بود چن تا کارگر داشت یعنی پریس من غصه عالمو امروز و ...

ندیدی تاحالا مگه؟؟

خونه من طبقه چهاره بدون آسانسور. پسره کلا 40 کیلو بودا. یخچال خر من رو گذاشت پشتش خیلی شیک و مجلسی آورد بالا😨

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

خوبید؟چخبر؟

چرا گریه حالا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

چرا گریه حالا

شوهرم خدمات بود بیچاره رفت دوره هزار ساعته بهیاری گرفت حالا وزارت بهداشت مدرکو قبول نمیکنه(پس چرا میدن اخه؟!!)

بخدا سه ماهه کار کرده یه تومن گرفته

دکتره ساعتی دو و ششصد میده بی وجدان

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم
ندیدی تاحالا مگه؟؟ خونه من طبقه چهاره بدون آسانسور. پسره کلا 40 کیلو بودا. یخچال خر من رو گذاشت پشت ...

نه به این وضوح   

دلم کباب شد چیزی میزنن مث نیرو زایی چیزی ؟/

ای خدا من هرشب باید غصه بخورم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
نه به این وضوح     دلم کباب شد چیزی میزنن مث نیرو زایی چیزی ؟/ ای خدا من هرشب باید غصه ...

برو بابا اونا از منو تو پولدارترن.

میتونه که بلند میکنه دیگه. زورش نکردن که

شوهرم خدمات بود بیچاره رفت دوره هزار ساعته بهیاری گرفت حالا وزارت بهداشت مدرکو قبول نمیکنه(پس چرا می ...

پولم داد واسه دوره؟

آخی طفلی.....غصه نخور دوستم درست میشه😍

پولم داد واسه دوره؟ آخی طفلی.....غصه نخور دوستم درست میشه😍

اره عزیزم حدود دو تومن

گفتن زیرنظر انجمن پرستاریه ولی حالا قبول نمیکن

منم نمیذاره برم سرکار

دارم روانی میشم 

خدا خودش کمک کنه

ماهی یه تومن فقط قسط داریم

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم
برو بابا اونا از منو تو پولدارترن. میتونه که بلند میکنه دیگه. زورش نکردن که

یه پیرمره بود رنگ به رخ نداشت فرشای دوازده متری بلند میکرد   

بردم یه لیوان آب بهش دادم   

چرا یکی نونه عقلشو میخوره یکی نونه بازوشو یکی اقا زادس   

لعنت به این دنیای پر تبعیض