2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 27 پست
احتمال زیاد مثبته دیگه چیه! ازمایش یا مثبته یا منفیه. شما باید تیتر بتا میدادی که عدد بتات مشخص باشه ...

عزیزم عکس میزارم نمیاد نمیدونم چرا. عدد بتا را زده بالای ۱۰۰

رنج آزمایشگاه هم بالای ۲۵ مثبت

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عکس میزارم نمیاد نمیدونم چرا. عدد بتا را زده بالای ۱۰۰رنج آزمایشگاه هم بالای ۲۵ مثبت

بهت خوب توضیح نداده. فک کنم دوست داشته دوباره بری ازمایش بدی  ولی دیگه لازم نیست همینو بعدا ببر دکتر که برات سونو قلب بنویسه

بهت خوب توضیح نداده. فک کنم دوست داشته دوباره بری ازمایش بدی ولی دیگه لازم نیست همینو بعدا ببر دکتر ...

ممنون عزیزم پس نوبت دکتر میگیرم میرم دکتر

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
بهت خوب توضیح نداده. فک کنم دوست داشته دوباره بری ازمایش بدی ولی دیگه لازم نیست همینو بعدا ببر دکتر ...

سلام عزیزم وقتت بخیر. میگم جنین تو هفته چندم تو سونو دیده میشه؟ من امروز هفته ۴ بودم رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت الان دیده نمیشه

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام عزیزم وقتت بخیر. میگم جنین تو هفته چندم تو سونو دیده میشه؟ من امروز هفته ۴ بودم رفتم پیش دکترم ...

درسته الان دیده نمیشه وقتی بتا از ۱۵۰۰ بالاتر بره تازه ساک بارداری دیده میشه‌. عجله نکن من جفت بچه هامو شش هفته و یکروز صدای قلبشونو شنیدم. اما منم زود رفتم چون من پریودم خیلی منظمه و میدونستم شش هفته برای من دیده میشه اما استانداردش که دکترا سونو قلب مینویسن هفته هشتم هست

درسته الان دیده نمیشه وقتی بتا از ۱۵۰۰ بالاتر بره تازه ساک بارداری دیده میشه‌. عجله نکن من جفت بچه ه ...

عزیزم ممنون به خاطر راهنمایی هات❤

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
عزیزم شما روز چند موعودتون تست بیبی چک زدید ک مثبت شد؟ قبل موعود بود یا بعدش؟

عزیزم مارک بیبی چک یادم نیست. یکیشو یه روز قبل موعد زدم که کم رنگ تره اون یکی دقیق روزی که باید پریود می شدم. 

عزیزم با ریپلای شما تمام خاطراتم زنده شد الان دخترم یه ماهشه و شب ها تا صبح نمیزاره بخوابم😂

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
مبارک باشه. ازمایش مرحله واجبی نیست شما میتونی هفته ششم ببعد دکتر زنان بری بگی بی بی چکت مثبت شده تا ...

سلام عزیزم. هفته رو بدون ازمایش بتا،چطور میشه حساب کرد که بره سونو؟