2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من درونگرام قبلا خیلی ب این فکر میکردم ولی الان فقط خریددد😂امتحان کن خیلی خوب جواب میده حداقل واسه من اینجوریع

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

چون تنهایی رو ترجیح میدن

و هرچی بیشتر توی جمع بمونن انرژیشون کمتر میشه

بر خلاف برونگراها که از توی جمع بودن انرژی میگیرن

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

پول باید داشته باشی بلاخره

اونم پیدا میشه بالاخره از ی جایی😂

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

چون تنهایی رو ترجیح میدنو هرچی بیشتر توی جمع بمونن انرژیشون کمتر میشهبر خلاف برونگراها که از توی جمع ...

ترجیح نمیدن یه جورای بعد یه مدت مجبوریم به تنهایی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز