2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 5837 بازدید | 31 پست
دبفرستین دوره دوم

از من باشه میگم نرو دبیرستان رو چون بچه های سهمیه ای وقتی کنکور قبول بشن انگار پتک زدن تو سر ادم یه ادمایییییی دانشگاه عالی قبول شدن با سهمیه نازه پز هم میدن!!!!!!من خودم بابام دبیر بود علاوه بر اون رتبه اول کشوری تو جشنواره خوارزمی شدم تو رشته زبان و ازمایشگاه

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا راضی نبودی کدوم شهرید؟

من همه نوع مدرسه رفتم غیرانتفاعی و نمونه دولتی و تیزهوشان و شاهد ولی واقعا شاهد خیلی مسخره بود الکی بزرگش کردن از همه لحاظ عادی بود و شبیه مدرسه دولتی بود کادرش هم بعضیاشون حالت مذهبی دارن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چه مقطعی است؟ دبیرستان مقطع اول فتح شاهد بسیار عالی است و مدیر و کادر آموزشی خیلی خوبی داره، ضمنا من شاهد بودم که غیر ایثارگر را هم ثبت نام کردند، منتها چون اولویت با ایثارگران است اول آنها را ثبت نام می کنند و آخر کار غیرذایثارگر هم می نویسند، حتی وسط سال دو تا غیر ایثارگر از مدرسه دیگری به آنجا منتقل گردند خودشان را، ضمنا اونجا پسرانه است ها

من سال ۸۶تا ۸۹ شاهد بودم 

خانوادم فرهنگی بودن امتیاز داشت

در کل مدرسه‌های خوبین از نظر سطح علمی از مدارس عادی بهترن

بچه‌ها معمولا خانواده‌های خوبی دارن و از نظر تربیتی تو سطح خوبین

و اینکه اگه مثل من از ی خونواده معمولی باشی 

دوستایی پیدا میکنی که کلی پارتی دارن و بعدا تو زمینه‌های مختلف میتونن کمکت کنن😎

کدوم نوع مدرسه از همه بهتره؟

بستگی داره به خود دانش آموز که چه انتظاری داشته باشه

شاهد و نمونه دولتی و دولتی افتضاح بودن همیشه یه مشکلی داشتن. 

تیزهوشان از لحاظ درس عالی بود کادرش هم مذهبی نبودن گیر نمیدادن تمرکز رو درس بود من راضی بودم ولی خوش نمی‌گذشت اصلا .

غیرانتفاعی های خوب شهرتون ببرید بهتره . من غیرانتفاعی رو خیلییی راضی بودم چون هم روی خوشگذرونی و شادی بچه ها تمرکز میکردن هم روی درس بهترین استادا رو میاوردن هم چون شهریه می‌دادیم همیشه حق با دانش آموز بود .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑