2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درخدمتم

ببخشید من امسال رتبه ام حدود ۳ ۴ هزار منطقه۱ میشه و یه جورایی روی مرز بینایی سنجی ام ، نظر کلی تون درمورد این رشته چیه؟ درآمدش چطوریه؟ بعد اگه ممکنه دانشگاهی که قبول شدید هم میگید چون درمورد دانشگاه هم چندتا سوال دارم

ببخشید من امسال رتبه ام حدود ۳ ۴ هزار منطقه۱ میشه و یه جورایی روی مرز بینایی سنجی ام ، نظر کلی تون د ...

عزیزم من رشته تحصیلیم بینایی سنجی نبود

من علوم اجتماعی خوندم

اما پیش اپتومتریست کار کردم

۸سال... ببین همین اولش که مسلما نمیتونی درامد خوبی داشته

باشی

باید چندسال تجربه کسب کنی 

بتونی مطب بزنی خیلی عالیه

تشخیص ونوع معاینه حرف اول و میزنه

چون انواع بیماریهای چشمی هست که هر دکتری یا بینایی سنجی

یه تشخیص  براش داره...

مهم تشهیص درسته....

اما اگه کارت بگیره

تعدادبیمارات بیشتر بشن

بتونی عینک سازی هم بزنی خیلی درآمدش عالیه...

قشنگ ماهی ۲۰۰میلیون شایدم بیشتر برات درمیاد الانم که انقدر هزینه عینک بالاس

البته میگم همه ی  اینا برمیگرده به تجربه و پشتکارت

شاید چندین سال زمان ببره

عزیزم من رشته تحصیلیم بینایی سنجی نبودمن علوم اجتماعی خوندماما پیش اپتومتریست کار کردم۸سال... ببین ه ...

آهان ممنون از توضیحاتتون🌹🙏 ، متوجه نشدم بعد یعنی از طریق رشته های دیگه هم میشه در این زمینه فعالیت کرد؟

آهان ممنون از توضیحاتتون🌹🙏 ، متوجه نشدم بعد یعنی از طریق رشته های دیگه هم میشه در این زمینه فعالیت ...

نه گلم من به عنوان تکنسین عینک سازی پیش اپتومتریست کار میکردم

یعنی از طریق خودشون همه چی و اموزش دیدم

و عدسی هارو تراش میدادم

نه گلم من به عنوان تکنسین عینک سازی پیش اپتومتریست کار میکردمیعنی از طریق خودشون همه چی و اموزش دیدم ...

آهان چه جالب من نمیدوستم همچین امکانی هم هست ، اگر اشکالی نداشته باشه میتونم بپرسم درآمد خودتون چقدره؟

آهان چه جالب من نمیدوستم همچین امکانی هم هست ، اگر اشکالی نداشته باشه میتونم بپرسم درآمد خودتون چقدر ...

من الان دیگه کار نمیکنم..

نزدیک ۴ساله که پسرم بدنیا اومده دیگه سرکار نرفتم

عزیزم من رشته تحصیلیم بینایی سنجی نبودمن علوم اجتماعی خوندماما پیش اپتومتریست کار کردم۸سال... ببین ه ...

ببخشید شما از شرایط رشته های دیگه مثل فیزیو هم اطلاع دارید؟ بنظرتون کدوم بهتره؟

ببخشید شما از شرایط رشته های دیگه مثل فیزیو هم اطلاع دارید؟ بنظرتون کدوم بهتره؟

فیزیو هم خیلی خوبه... دیگه دنگ و فنگ نداری ۴سال بخونی کارشناسی بگیری میتونی مطب بزنی

درآمدشم خیلی بالاس...