2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خونه مادرشوهرمم از لج من درست کرده میدونم😅

🤣🤣🤣 شاید هوس کرده

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وای دلم بندری خواست

وای منم البته تو شهر خودمون یه ساندویچی هست جز اون خیلی جاها بندری خوردم ولی مزه اونو نداده

روز تولدم بود ۱۳_۱۴ سالم اینا با مامانم دعوا کرده بودیم حسابیم برف میبارید مامانم منو برد ساندویجی برام بندری گرفت  و غافلگیرم شدم فک نمی‌کردم مامانم بعد دعوامون یهو مهربون بشه خیلی چسبید به شدتم خوشمزه بود 

هیچ وقت وان روز یادم نمیره  

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

شوهرم سفارش سالاد ماکارونی داده، واسه خودم کشک بادمجون درست میکنم،برا دخترم مرغ درست میکنم

😂😐وا خب همتون یه وزی بخورین

سختت نیست هرکدوم یه جور غذا درس کنین

وای منم البته تو شهر خودمون یه ساندویچی هست جز اون خیلی جاها بندری خوردم ولی مزه اونو ندادهروز تولدم ...

چه مامان مهربونی خداحفظش کنه گلم حس خوب گرفتم

خدایا کمک کن یه خونه داشته باشیم ازمستاجری خسته شدم.🤲

وای منم البته تو شهر خودمون یه ساندویچی هست جز اون خیلی جاها بندری خوردم ولی مزه اونو ندادهروز تولدم ...

آخی عزیزم 😍اینجور چیزا خیلی تو ذهن آدم می‌مونه منم اصلا قبل از بارداریم بندری دوس نداشتم ولی الان ب شدت علاقه پیدا کردم😅

چه مامان مهربونی خداحفظش کنه گلم حس خوب گرفتم

نه مامانم خیلی بد اخلاقه اتفاقا😂

اون روز بران عجیبیه چرا یهو مهربون شد برا همین یادم موندن

قربونت عزیز دلم خدا هم عزیزان شمارو حفظ کنه

😂😐وا خب همتون یه وزی بخورینسختت نیست هرکدوم یه جور غذا درس کنین

اتفاقا خیلی سخته تازه باردارم هستم بد ویارم،ولی چیکار کنم بچم هر چیزی نمیخوره،شوهرمم هی میگه غذا هات تکراریه  حوصله غرغرشو ندارم😁 

خودمم هوس کشک بادمجون کردم کسیو هم ندارم برام درست کنه مجبورم خودم دست بکار شم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.