2777
2789
فصل انتقامه سه قسمتش اومده دارن کاراشونو میکنن که انتقام میثم و عبدی ... بگیرن ولی از جنگل آسفالت به ...

هرچی تا حالا دیدم ارزش نداشتن واقعا

کلا میخوان یه چی سر هم کنن فقط

حالا زخم کاری خوب بود دو فصلش

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

فصل انتقامه سه قسمتش اومده دارن کاراشونو میکنن که انتقام میثم و عبدی ... بگیرن ولی از جنگل آسفالت به ...

جنگل اسفالت هم باوجودبازیگرای خوب ولی خ کارخوب وخفنی ازاب درنیومدواقعا !

ولی نسبت به فاجعهرگناه فرشته بهتربود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرمن که زخم کاری ۱ فوق العاده بودبزرگ ترین اشتباهشون ساخت فصل ۲ به بعدبود باید پروندشو بایک می ب ...

دقیقا همینطوره

معمولا سری اول خوب جواب میده بعد میخوان بهترش کنن دو هم میارن ولی واقعا یه کار آبکی میشه

فقطم با جیغ و داد سمیرا میخوان جذابش کنن

همش هوار میکشید قسمت اول دیگه ادامه رو نگاه نکردم

مرسی 🌸

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

هرچی تا حالا دیدم ارزش نداشتن واقعاکلا میخوان یه چی سر هم کنن فقطحالا زخم کاری خوب بود دو فصلش

اره واقعا همینطوره

من سریالارو بیشتر نصفه نگا میکنم ببینم قضیه چیه بعد که میبینم جذاب نی ولش میکنم 

در انتهای شب داستان جالبی ندارد من بازیگراشو دوست دارم 

ولی داستان زخم کاری خوبه جذابه برام 

تو سینمایی ها هم هنوز تگزاس 3 خجالت نکش 2 سال گربه رو ندیدم 

ولی هاوایی طنز خوبی داشت فسیل هم اولاش که زمان قبل انقلاب بود باحال بود

دقیقا همینطورهمعمولا سری اول خوب جواب میده بعد میخوان بهترش کنن دو هم میارن ولی واقعا یه کار آبکی می ...

خواهش می کنم 

من خودم توی فیلم های سینماخانگی قورباغه رودوست داشتم فضای متفاوتی داشت وخوب هم از اب دراومد

اره واقعا همینطورهمن سریالارو بیشتر نصفه نگا میکنم ببینم قضیه چیه بعد که میبینم جذاب نی ولش میکنم در ...

انتهای شب شاید هیجان یا داستاندخاص ومتفاوتی نداشته باشه اما داره یک حقیقت جامعه رو به زندگی روزمره روبه تصویرمی کشهبه نظرم اگرزوج ها بادقت ببینن فیلم رو خیلی مفید و کمک کننده می تونه باشه

اره واقعا همینطورهمن سریالارو بیشتر نصفه نگا میکنم ببینم قضیه چیه بعد که میبینم جذاب نی ولش میکنم در ...

چه خوب که میتونی ادامه رو منصرف شی

اما من جالبم نباشه متاسفانه باید تا انتها ببینم خود آزاری دارم انگار 😅

بله داستان در انتهای شب موضوع خاص و جذابی نداره اما خب ایفای نقش بازیگرانش رو دوست دارم

آدم ترغیب میشه دنبالش کنه

سینمایی خیلی وقته ندیدم فقط اسمشونو شنیدم 

خواهش می کنم من خودم توی فیلم های سینماخانگی قورباغه رودوست داشتم فضای متفاوتی داشت وخوب هم از اب در ...

اره دیدمش قشنگ بود 

داستان جالبی داشت

اما آخرش یه جوری تموم شد

چه خوب که میتونی ادامه رو منصرف شیاما من جالبم نباشه متاسفانه باید تا انتها ببینم خود آزاری دارم انگ ...

آخه من بیشتر سریالهای ترکی نگا میکنم با توجه به مخالفت‌های زیاد شوهرم😂اونا خیلی باحالن

آخه من بیشتر سریالهای ترکی نگا میکنم با توجه به مخالفت‌های زیاد شوهرم😂اونا خیلی باحالن

آها😂

ما ماهواره نداریم

شما قطب شمال رو میبینید ؟ 

نه تبلیغاتشو دیدم همون که فرزاد فرزین. نازنین بیاتی هستن؟نمیدونم چه روزایی منتشر میشه

بله همون

منتظر قسمت دهمش بودم اما نیومده

گفتم شاید شما دیده باشی

روزهای جمعه میاد