2777
2789

27 

بله

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۷ سالگی الان ۱۹ هستم

خوبه خداروشکر ولی سختیای خودشم داره

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

35

خداروشکر خوبه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

۲۵سالگی عقد کردم.۲۶عروسی الانم یه گل دختر دوساله دارم

راضی باشیم و نباشیم مهم نیست.مهم اینه تنم سالمه و گل دخترم تنش سالمه

پشیمونم چرا زود ازدواج نکردم

شمایی که جوونی عمرتو هدر نده و زود ازدواج کن و لذت زندگیتو ببر😘

۲۵سالگی عقد کردم.۲۶عروسی الانم یه گل دختر دوساله دارمراضی باشیم و نباشیم مهم نیست.مهم اینه تنم سالمه ...

ممنون عزیزم 

ان شاءالله شماهم همیشه احساس خوشبختی کنی

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

اسی من 35 ازدواج کردم راضیم از زندگیم از همسرم

ولی کاش 25 ازدواج کرده بودم

درسته درس خوندم شاغل شدم پیشرفت کردم مجردی کردم

ولی همش حس می کنم وقت کم دارم

برای بچه دار شدن

برای زندگی مشترک

احساس میکنم زندگیم تو شمارش معکوسه

و 10 سال عقبم از زندگی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم