2777
2789

مردی که حامی حقوق زنان باشه 

خسیس نباشه 

شوخ اما به جا بدونه کجا جدی کجا شوخ

تنبل نباشه

اهل مطالعه و خانواده دوست 

شیک 

سفید و بور و چشم رنگی باشه قدشم بلند 

یدونه اینجوری بدید من برم😁 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو یه فیلمی یارو می‌گفت یه سرخپوست خوب یه سرخپوست مرده است،

فکر کنم نظرات کاربرای این سایت درباره مردا همینجوری باشه

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا احترام همو داشته باشیم🙏

بابام با خدا رابطه خوبی داره نمازش روزه اش سر وقته روضه ها و مجالس مذهبی اولین نفر حاضره اما خانواده ...

عزیزم فقط با نماز خوندن و روزه گرفتن دلیل نمیشه ک آدم با خدا باشه!!

تو وقتی با خدا رابطه خوبی داری که بتونی درک کنی، برای بچه ات چیزی کم نزاری، بتونی خشمت مهار کنی

چ جالب همه بورو چش رنگی قد۱۹۰ دوس دارن حالا من خوشم نمیاد باهمسرم ۱۰سانت اختلاف قدداریم ک عالیه بنظرم چشم و ابرو مشکی پوست سفید گندمی فیتنس کارم هست و فوقالعاده خوشتیپ و کاریزماتیک..

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
عزیزم فقط با نماز خوندن و روزه گرفتن دلیل نمیشه ک آدم با خدا باشه!!تو وقتی با خدا رابطه خوبی داره که ...

با خدا با اینکه رابطه خوبی با خدا داشته باشه فرق داره 

من مثال زدم منظورم اینه که از لحاظ دینی هر کاری بگی انجام میده اما خانواده اولویاش نیست 

شما منظورت از با خدا بودن قصدت اینه که بی نقص و پشتیبان حمایتگر و مهربان با خانواده باشه مرد اما هر کی یا خدا رابطه خوبی داره دلیل نمیشه بی نقص و همه چی تموم باشه یا حتماً خانواده اولویت باشه 

شما باید دقیقا معیارت همین چیزایی که گفتی باشه نه اینکه با خدا باشه و از با خدا بودن بی نقص باشه

ولا خندم گرفته بود از متنت خیلی ممنون روحمو شاد کردی 😂😂😂😂

من پیامک مشکلی نداشت چون شوهرت بلند نیست بهت برخورده عزیزم من گفتم همیشه پسر با قد ۱۹۰ میخواستم و اینکه مرد باشه نگفتم فقط ۱۹۰ ای ها مردن درگیری با خودت شما

عزیزم فقط با نماز خوندن و روزه گرفتن دلیل نمیشه ک آدم با خدا باشه!!تو وقتی با خدا رابطه خوبی داری که ...

پدر من کسیه که تو از بیرون بببینیش میگی چه بابای خوبی 

به حدی احترام داره که تا زانو براش خم میشن تو فامیل همه براش بلند میشن 

از سر کوچه تا ته کوچه لب تر کنه براش تره خرد میکنن اما اولویتش خانواده نیست

پس با خدا بودن صرفا کافی نیست