2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونا گرفته بودم تو حال مرگ 

پریود هم بودم 

هیچ وقت یادم نمیره

یه بار هم رفته بودیم یاسوج برف بازی 

پریود شدم اونجا 

وای به معنی واقعی مرگ رو جلو چشمم دیدم تو سرما هم درد 

انگار ده برابر میشه

چشام سیاهی می‌رفت 

حالت تهوع 

خیلیی بد بود 🥲💔💔

شب حنابندون 

درد داشتم عروس بودم خسته بودم 

یکبارم عمل داشتم روز عملم پریود شدم کنسل شد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

سال هشتادوشش بود تو اتوبوس ،دردم زیاد بود ،نوار نذاشته بودم ،خانم بغلی چادر گرفت یه روسری تا کردم گذاشتم ،هرچی مسکن می خوردم آروم نمی شدم ، نصف شب راننده زد کنار گفت خانم فلانی چند دقیقه دیگه می رسیم به درمانگاه میخوای بریم سرم بزنی ،انقدر حالم بد بود راننده فهمیده بود   ،گفتم ممنون فقط چند دقیقه وایسید یه کم راه برم وسط بیابون نصف شب با راننده ده دقیقه ای راه رفتم تا کم کم بهتر شدم ، هر بار با اون اتوبوس می اومدم شیراز از خجالت می مردم ،ان شاالله هرجا هست سلامت باشه و ناموسش در پناه حق باشن ،واقعا بعضی مردا تو دسته یه ملکه بزرگ میشن، اهل شهر کرد بودن ،از همین جا از همه چهارمحالی ها تشکر می کنم 

ماه رمضون بود شب قدر بود تو هیئتم بودم 🙂

تنها دلخوشیم این بود حداقل روزه مو افطار کرده بودم 💔

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

😶😶😶چیکار کردی؟

هیچی دیگه اون امتحانمو به معنای واقعی کلمه گندد زدم شدم 14😂

ببین فشار خوردم مثل صگگ از یه هفته قبل واسه یه امتحان مستمررررر وقت گذاشته بودم بعد پریود ر ید توش

بعدشم ک دیگه مثل بدبختا تو مدرسه هی غر میزدم 

اتوبوس لعنتی ام ک دیررر اومد برعکس، وقتی ام اومد سوار شدم لامصب همش تکون میخورد و خیلی ام سرد بود یعنی دل دردم وحشتناک بود اون لحظه..

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

سال هشتادوشش بود تو اتوبوس ،دردم زیاد بود ،نوار نذاشته بودم ،خانم بغلی چادر گرفت یه روسری تا کردم گذ ...

انشالله همیشه سلامت باشن

تو دهه 80 ،این همه درک و شعور برای  اقایون اون زمان ستودنی هست

:)