2777
2789
عنوان

اگه یکی یهویی بلاکتون کنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 39 پست
چون برای همه اخرین بازدیدش بازه،فقط روی من بستهینی همه اون سبز کنار اسمشو میبینن جز من،با چنتا گوشی ...

عشق منم بلاکم کرده بدون اینک چیزی بگم دلم خیلی شکسته ولی من اصلا بلاک نمیکنم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

بلاک نیستی پروفشو برداشته بابا 

اگه بلاک بودی می‌زد خیلی وقت پیش 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلگرام؟ هیچ کاری نکن پسره ؟؟ رلته چیه

نه ی برنامه دیگست

اره پسره

نه رل ندارم اصلا

همکلاسیمه

ی بار پیام داد خیلی انلاینی برو درس بخون

گفتم تایم استراحتمه دارم برا پسر عموم در توضیح میدم

سن و سالش و پرسید،دیگه رفت😐😂

من اصلا بهش پیام نمیدم که بخوام دلیلشو بپرسم

خودش همیشه پیام میده

:)

عشق منم بلاکم کرده بدون اینک چیزی بگم دلم خیلی شکسته ولی من اصلا بلاک نمیکنم

نه عشقمه نه رل و..

فقط همکلاسیمه

نمیدونم بلاکه یا اخرین بازدیدشو بسته رومن

چند مدته؟

واکنش من:

اععع بلاکم کرد پد**صگ

بلاک میکنی نه منم بلاک میکنم تا چشات کور شه عوضی کثا*فت 

میاد منو بلاک میکنه هه فکر کرده خودش چه گوهیه

انگار دلم میخواد پیامش بدم من 

ولی در کل تو هم بلاکش کن حالش جا بیاد😂

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
نه ی برنامه دیگستاره پسرهنه رل ندارم اصلاهمکلاسیمهی بار پیام داد خیلی انلاینی برو درس بخونگفتم تایم ...

اهمیت نده 

چرا برات مهمه 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بلاک نیستی پروفشو برداشته بابا اگه بلاک بودی می‌زد خیلی وقت پیش

اره پروفشو برداشته

باشماره های دیگه هم پروف نداره

جدی میزد خیلی وقت پیش؟؟

اخه برام جالبه؛هر چندساعت کنار اسمش سبز میشه میاد ببینه انلاینم یا نه

چون روی بقیه اخرین بازدیدش بازه 

و این برنامه هم تا زمانی که اخرین بازدیدتو نبسته باشی یا بلاک نکرده باشی اصلااااا کنار اسمت موقع انلاینی سبز نمیشه

این حرکت خیلی قدیمی و پیش پا افتاده هست طرف حرفم نخواد بزنه می‌تونه نزنه ولی بلاک کار قشنگی نیست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چند وقت خواهرم به عروسش گفته بود منو بلاک کنه . منم بی‌خبر زنگ زدم دعوتش کنم برا نامزدیم دیدم مشغولی میزنه با گوشی خونه زنگ زدم غافلگیر شد .... الان دیگه تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت باهاش رفت و آمد نکنم

این حرکت خیلی قدیمی و پیش پا افتاده هست طرف حرفم نخواد بزنه می‌تونه نزنه ولی بلاک کار قشنگی نیست

والا خودش پیام میداد همییشه

میخواست حرف نزنیم پیام نمیداد دیگه😂

اره خیلی حرکت چیپیه

والا خیلی یهویی بود عجیبهخودش برام مهم نیست

شآید یرا همین موضوع پسر عموت بود

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

والا خودش پیام میداد همییشهمیخواست حرف نزنیم پیام نمیداد دیگه😂اره خیلی حرکت چیپیه

پس دیگه اگه باز کرد یه زمانی هم بهش محل نذار تا بفهمه دلخور شدی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

شآید یرا همین موضوع پسر عموت بود

خو چرااا؟😑

پسرعمومه ،گف چنسالشه گفتم همسنیم،تو ی روز و ی ساعت دنیا اومدیم

گف اهان،جالبه

بعدم گف من برم ؛شما برین کمک کنین دیگه

عصرم اخرین بازدیدشو بست