2777
2789
عنوان

یعنی میشه؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
عزیزم همین الان قرآن مقابلم بود که مطلبت رو خوندم برات قرآن باز کردم آیه۹۶ سوره نخل : آنچه نزد شماس ...

عزیزم میشه لطف کنید برای منم باز کنید ممنون میشم ازتون

آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....
عزیزم همین الان قرآن مقابلم بود که مطلبت رو خوندم برات قرآن باز کردم آیه۹۶ سوره نخل : آنچه نزد شماس ...

ممنونم عزیزم اشکام بند نمیاد

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشالا میشه. چرا که نه؟ فقط باید بسپاری دست خدا. خودش به موقش دلتو شاد میکنه. من که هر موقع دیدن زائو میرم میزنم زیر گریه اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم 😢😢😢

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
عزیزم میشه لطف کنید برای منم باز کنید ممنون میشم ازتون

ببین من تفال نمیزنم ، یک صفحه رو باز میکنم و از سر سطر پیام خدا رو به خودم میخونم برای شما اومد : ( گردنکشان و روسای قوم صالح با ضعفا و فقیرانی که به او ایمان آوردند گفتند که آیا شما اعتقاد دارید که صالح را خدا به رسالت فرستاد ؟ مومنان جواب دادند بلی ما مطمئنیم بی هیچ شک به آیینی که از طرف خدا بر او فرستاده شده است )

أین آیه روشن و زیباییه و بنظرم پیام خدا به شما حقانیت نیتی هست که در دل دارید و اگر برای بچه باز کردید در آن خیر و شادی و امنیت و موفقیت هست

ببین من تفال نمیزنم ، یک صفحه رو باز میکنم و از سر سطر پیام خدا رو به خودم میخونم برای شما اومد : ( ...

مرسی عزیزم ازتون ممنونم نه برای بچه نبود یه مشکل دیگه ای دارم یعنی مشکلم حل میشه ؟

آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....
ممنونم عزیزم اشکام بند نمیاد

خواهش میکنم ، من فال یا استخاره نمیکنم چون بلد نیستم ولی نیت میکنم که پیام خدا به من برسه از ته دل و با خلوص نیت برات قرآن باز کردم و همون لحظه به ذهنم رسید و خدا پیامی که بهت داد این بود ، نماز بخون و بعدش بگو خدا تا هر جا که صبر بدی صبر میکنم پس صبر بده ، ولی بدون که تو حاجتت روا میشه سرانجام ، دنیا یک روز دو روز نیست .. دم زندگی درازه .. سرانجام دامنت سبز میشه پس دلت رو گرم و مطمئن نگه دار

مرسی عزیزم ازتون ممنونم نه برای بچه نبود یه مشکل دیگه ای دارم یعنی مشکلم حل میشه ؟

ولی اگر مشکلی داری بنظرم این آیه که شهادت آشکار به حقانیت صالح پیغمبره به تو میگه که خیر در پیش داری و موفق میشی ، خیلی آیه قشنگ و صافی هست