2821
2789
عنوان

سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 35 پست
مرسی عزیزم خدا به جوونی همسرم رحم نکرد به ایشون رحم کنه حداقل!

هر چیزی حکمتی داره خدا می دونه و ما نمی دونیم پسر عموی ۲۴ ساله ام پارسال اول زمستان تصادف کرد فوت شد پسر باشخصیت و با ادبی بود دو متر قد و هیکلش تاره یکماه بود مغاره باز کرده بود آنقدر ذوق داشت دل هممون سوخت با مرگش هر بار میومدم ی چیزی بگم دوباره میگفتم خدایا تو می دونی و ما نمی دونیم حتما صلاح همین بوده 

الانم هرچی خدا بخواد 

برای خودت هم به خدا توکل کن بگو خدایا من نمی دونم و تو میدونی هر چی بصلاحم هست رو پیش پام قرار بده  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدارحمتش کنه خیلی سخته.بچه هم داری.ایشون هوشیاریش رو چنده

بله عزیزم یه پسر۲ساله دارم همسرم توخونه سکته کرد ودرجا تموم کرد دیگه کار به بیمارستان واینانرسید!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
هر چیزی حکمتی داره خدا می دونه و ما نمی دونیم پسر عموی ۲۴ ساله ام پارسال اول زمستان تصادف کرد فوت شد ...

همسرمنم۲۳سالش بود راضیم به رضای خدا چندروز قبل خیلی کفرمیگفتم ولی پشیمون شدم و راضیم به رضای خودش هرچی برام بخاد تسلیمش هستم ولی خب عذاب نبودش دیوونم کرده!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
CCU مراقبت ویژه برای هارد ریسک های قلبی هست احتمالا توی ICU بستری هست اگر سکته مغزی کردن و ۲۴ ساعت ز ...

عزیزم سطح هوشیاری دکترگفته از۱۰۰روی۳۰هس امکان هس به هوش بیان!مرگ مغزی نشدن که چون دکترا اصلن جواب مناسبی نمیدن ودکتراگفتن فقط بادستگاه نفس میکشه!

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز