2821
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
وقتی به بیماری وسواس فکری دچار باشی حتی کوچکترین چیزا هم فکرتو درگیر میکنه 😕

وای من که وسواس واسه همه چی گرفتم

انقد استرس دارم یه خطو تو به دیقه میخوندم الان یه ساعت باید وفت بزارم آخرشم خسته میشم میرم میخوابم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای من که وسواس واسه همه چی گرفتمانقد استرس دارم یه خطو تو به دیقه میخوندم الان یه ساعت باید وفت بزا ...

نه وسواس نگیر اتفاقا سرعت تو خوندن باعث میشه یادگیریت بهتر بشه حتی 

اهامنم باید بمونم چون امسال با این وضعم دانشگاه کابل آبیاری خشخاشم قبول نمیشم

ولی پشت کنکور موندن سخت شده سال دیگه باید از یه طرف دوازدهمو ترمیم کنم از یه طرف واسه یازدهم ایجاد سابقه کنم🥴

اهامنم باید بمونم چون امسال با این وضعم دانشگاه کابل آبیاری خشخاشم قبول نمیشم

ببین تجربه این چند سال کنکور من میگه این مدت خیلی خوب بخون آدم با یه رتبه نسبتا خوب پشت کنکور بمونه خیلی بهتر از رتبه های بالاست 

ولی پشت کنکور موندن سخت شده سال دیگه باید از یه طرف دوازدهمو ترمیم کنم از یه طرف واسه یازدهم ایجاد س ...

ببین میگم که همین مدت رو خوب بخون شاید موقع انتخاب رشته به یه رشته ای علاقه مند شدی که رتبت بهش میخوره ، آره متاسفانه یهکاری کردن خودشونم موندن توش😑

ببین میگم که همین مدت رو خوب بخون شاید موقع انتخاب رشته به یه رشته ای علاقه مند شدی که رتبت بهش میخو ...

من از الان کابوس امتحان تاریخ ۳۰۰ صفحه ای میبینم با ضریب ۲😭