2777
2789
عنوان

ب نظرتون این نوع مردا بی غیرتن

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 34 پست

به نظر من که عادیه

غیرت بد دلی نیست

اگه خواهرت خیلی اذیته خودش قفل ساز بیاره قفل رو عوض کنه 

خیلی به شوهرش بگه بی غیرت یهو ممکنه شوهرش بد دل بشه ها

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی عیرت که نمیشه گفت ..بیخیال دیگه 

یه سری کار هارو باید خواهرت خودش به گردن بگیره ..مثل تعویض قفل 

یا مثلا اینکه میخاد دوستش رو بشونه پیش این ..همونجا مخالفت کنه بهش بگه درست نیست 

بعضیا اینطورین دیگه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

شوهر دوست منم اینمدلی و دلیل اون اینه که چون خودش بینهایت چشم پاک و به جز زن خودش به هیچ زنی حس نداره و هیچ زن دیگه ای رو هم تحویل نمیگیره فکر میکنه بقیه مردا هم مثل خودش هستن‌ . شنیدی میگن طرف فکر میکنه همه مثل خودش هستن!! 

شاید چون دلش زیاد پاکه ازسادگیشه، ولی حتما بهش بگید قفلهارو عوض کنه،اگه جلوروش به زنش تیکه بندازن کا ...

با مردای بی غیرت باید چکار کرد

فقط همینو میخوام بدونم

سلاااااااااااااممممممم😁😁😁 من خیلی دنباله شما بودم میخواستم در مورد مصاحبه راهنماییم کنین

سلام

شکل و فرم مصاحبه از ۱۴۰۲ به بعد کلا عوض شده. من اطلاعی از روند مصاحبه جدید ندارم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه به این نه به شوهر دوستم که نمیزاره نفس بکشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰