2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اون موقعس ک میفهمی حتی اگه صدتو بزاری یکی دیگه صدو یکشو میزاره

وا این چه حرفیه ، صدشو بزاره نتیجه تلاششو میبیته حتما ، توی دل مردمو خالی نکنین این حرفا توی آینده ی یک ادم تاثیر گذاره ، بهتره با تفکر بیشتر جواب بدیم

ریاضیم خوبه دوسش دارم اتفاقا همه درسا رو مفهومی می خونم

فکر کنکورش رو هم بکن

چون واقعا رقابتش زیاده

من خودم دیپلم تجربی‌ام ولی کنکور تجربی شرکت نکردم دیدم خب زیرشاخه‌هاش به قولی رویا و هدفم نیست چرا خودم رو درگیر اون رقابت شدید کنم به جاش کنکور یه رشته دیگه میدم

اگه از پس شرکت تو این رقابت برمیای و علاقه داری و هدف دانشگاه یا شغلیت با تجربی یکیه بعد برو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وا این چه حرفیه ، صدشو بزاره نتیجه تلاششو میبیته حتما ، توی دل مردمو خالی نکنین این حرفا توی آینده ی ...

منم حرف شمارو میزدم ولی اموزش و پرورش میگفت ضربه میخوری 

گوش نکردم گفتم میتونم و الان میفهمم اسون گرفتنه ک بهت ضربع میزنه

شل بگیری سفت میخوری

بااگاهی باید انتخاب کنه

هنوز اتفاقی نیفتاده

💕🌸☘️🌹

منم حرف شمارو میزدم ولی اموزش و پرورش میگفت ضربه میخوری گوش نکردم گفتم میتونم و الان میفهمم اسون گرف ...

درسته دیگه ، منم میگم اگه از همون سال دهم مطالب پایه رو خوب بخونه قطعا نتیجه میگیره ، تازه اینا نهائی هاشون هم تاثیر مثبت داره مجبورع که در طول سال خوب بخونه

فکر کنکورش رو هم بکنچون واقعا رقابتش زیادهمن خودم دیپلم تجربی‌ام ولی کنکور تجربی شرکت نکردم دیدم خب ...

من تنها امیدم اینه که خیلیا تونستن موفق بشن من چیم از اونا کمتره همین اما بعضیا واقعا یه چیزایی میگن همین امیدم رو هم از دست میدم نمیدونم واقعا چکار کنم 

درسته دیگه ، منم میگم اگه از همون سال دهم مطالب پایه رو خوب بخونه قطعا نتیجه میگیره ، تازه اینا نهائ ...

معمولا همه به امید رشته های تاپ میان

امید الکی فایده نداره باید بدونه از اول جدی باشه وگرنع با درست میشه و میتونی کاری به انجام نخاهد رسید

ساده گرفتن همه چیو خراب میکنه واقعا 

💕🌸☘️🌹

من تنها امیدم اینه که خیلیا تونستن موفق بشن من چیم از اونا کمتره همین اما بعضیا واقعا یه چیزایی میگن ...

باید واقع‌بین باشی نه فقط و فقط اونایی رو ببین که قبول شدن نه فقط و فقط اونایی رو ببین که قبول نشدن

من تو این جو بودم بخوام صادقانه بهت بگم کنکور تجربی نسبت به رشته‌های دیگه قبولیش سخت‌تره چون داوطلب‌هاش بیشترن رقابتش بیشتره

و فقط با درحد مدرسه خوندن انتظار رشته‌های تاپ رو نداشته باش حتما باید درست و حسابی تست بزنی کلاس هم بری خب عالیه 

ولی ته حرفم اینه نسبت به بقیه رشته‌ها تلاش بیشتری میطلبه

غیرممکن نیست ولی اونقدرا راحت هم نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم