2777
2789
عنوان

بانوی صدا 🎺🎧

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 82 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تجربه نشون داده سفره دلو نباید پیش کسی جز خدا باز کرد

منو صدا زدین؟😎

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
دقیقا بعدا بر علیه خودت استفاده میکننمیگن که وقتی سفره دلتو پیش کسی باز کردی باید منتظر باشی تو یه د ...

ادمای بد ذات اینجورن خیلی بده من اگه جونم به این بند باشه که همچین کاری کنم .اصلا. راضی نمیشم نامردیه ادم اگه یه اصولی نداشته باشه ادم نیست👍🌻

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
ادمای بد ذات اینجورن خیلی بده من اگه جونم به این بند باشه که همچین کاری کنم .اصلا. راضی نمیشم نامردی ...

دقیقا همه چی به ذات آدما برمیگرده. داداش تو ذاتت خوبه اینطوری میگی دمت گرم واقعا

ولی بعضیا بدجور نامردن . انگار مرام معرفت تو وجودشون ندارن. یه کارایی میکنن که آدم از تعجب نمیدونه چی بگه

ما داستانو میدونیم ولی تو خالیتو ببند.️.🙌
دقیقا همه چی به ذات آدما برمیگرده. داداش تو ذاتت خوبه اینطوری میگی دمت گرم واقعاولی بعضیا بدجور نامر ...

درست میگی 👍تو عشق منی داداش 😅🌻

قربونت خجالت نده😅

😅سلامت باشی دهه چندی هستی؟