2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمارستان خصوصی من عمل دارم فقط هزینه بیمارستان ۲۰ تومن😭

گلم کدوم شهری ؟ بیمارستان خصوصی که خیلی وقته قبول نمیکنه. تعجب کردم . منم پارسال هزینه کلینیکم فقط پونزده شد . سی تومنم دستمزد دکتر . با ازمایشا پنجاه شد 

بچه ها یه نصیحتم بهتون بکنم اینکه من کبودی و ورم خاصی نداشتم به نظرم یکی از دلایلش این بود که از لحظه به هوش اومدنم تا دو هفته از اب اناناس طبیعی میخوردم. هر یه روز در میون همسرم میرفت انرژی پلاس یه دونه اناناسو اب میگرفت حدود یک بطری و نیم میشد واسه دو روزم کافی بود . و نمک کلا حذف بود تو غذام 

ازمایش اره ولی هنوز دکتر بیهوشی ندیدم

این خیلی مهمه نوار قلب ازت میگیره 

ببین اصلا نترس چون عمل سخت و خاصی نیست 

ولی اگه باترس بری اتاق عمل فشار خونت میره بالا حین عمل و خونریزیتو سخت میتونن بند بیارن 

من با اینکه ترسی نداشتم اصلا و فشار خون هم ندارم 

وقتی بهم تزریق کردن که بیهوش بشم یه لحظه یه بویی پیچید تو دماغم نمیدونم چرا ترسیدم 

همون باعث شده بود خیلی خونریزی کنم حین عمل و خیلی ضعیف شده بودم بعد از عمل . 

اگه به دکترت اعتماد داری یعنی کارکشته هست و ازمایشاتم توش مشکلی نبوده پس ابدا هیچ ترسی نداره 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز