2777
2789
عنوان

بی بی چک🫀😻🙏💙💗

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 345 پست
سلام عزیزم نه پریود شدم 🙃

عزیزدلم اصلا ناراحت نباش و خودت و اذیت نکن 

این جلو عقب افتادنای پری خودش نشونه خوبیه پس به این فکر کن که این ماه اخرین پری و دیگه نی نی تو دلت داری عزیزم 

اسید فولیک و ویتامین دی و مرتب مصرف کن به همسرتم ویتامین eبده 

از روز ۴ پری هم ورزشای یوگا انجام بده تا روز تخمکگذاری 

تحت هر شرایطیم استرس و از خودت دور کن خودت و سرگرم کن 

انشالله که ماه جدید با خبر خوب بیای عزیزم💕

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان چی شد آزمایش دادی دکتر چی رفتی؟

دکتر گفت بتا و مجدد تکرار کن روندش و ببینم 

یه ازمایش کلیم هم داد بهم عزیزم 

سلام دور شما بگردم من.خوبی خودت خواهری؟ کنجدی چطوره؟😍😊قربونت برم که به یادم هستیعلائم که دو سه روز ...

سلام گلم خوبی؟در چه حالی؟

چه خبرا علائم در چه وضعیتیه؟

بی بی نزدی عزیزم ؟

انشالله که خوش خبر باشی عزیزم🙏🙏

سلام گلم خوبی؟در چه حالی؟چه خبرا علائم در چه وضعیتیه؟بی بی نزدی عزیزم ؟انشالله که خوش خبر باشی عزیزم ...

سلام جانم.شما چطوری خوبی ؟؟ اوضات خوبه؟؟ 

تست زدم منفیه منفی

نه علائمم ندارم هیچی

شما چه خبر

رفتی ازمایش؟ چند بود تیترت؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
سلام گلم خوبی؟در چه حالی؟چه خبرا علائم در چه وضعیتیه؟بی بی نزدی عزیزم ؟انشالله که خوش خبر باشی عزیزم ...

تست زدم منفیه منفی

نه علائمم ندارم هیچی

شما چه خبر

رفتی ازمایش؟ چند بود تیترت؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

تست زدم منفیه منفی

نه علائمم ندارم

شما چه خبر

تیتر بتا دادی چند بودی؟حال بهم خوردگی و ویار شروع نشده؟

معمولا ده روز بعد از موعد شروع میشه🙃🙈

سلام جانم.شما چطوری خوبی ؟؟ اوضات خوبه؟؟ تست زدم منفیه منفینه علائمم ندارمشما چه خبر

سلام گلم مرسی شما خوبی 

خداروشکر عزیزم 

ناامید نشو دوست قشنگم هنوز زمان داری تا موعودت پس انرژی منفی و دور کن 

منم رفتم ازمایش داد بتاهم ۱۰۰۰و خورده ای بود امروز مجدد اومدم تکرار کردم روندش و چک کنم 

تیتر بتا دادی چند بودی؟حال بهم خوردگی و ویار شروع نشده؟معمولا ده روز بعد از موعد شروع میشه🙃🙈

حقیقشت زیاد نه هر از گاهی با معده خالی یکم اذیت میشم

که این هم من و میترسونه هم خوشحالم میکنم 

مبارک باشه عزیزم 🌹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام گلم مرسی شما خوبی خداروشکر عزیزم ناامید نشو دوست قشنگم هنوز زمان داری تا موعودت پس انرژی منفی و ...

عالیه..ایشالا تا آخرش همه چیز عالی پیش بره دوست نازم