2777
2789
عنوان

800میلیون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 55 پست
اگربتونی عظیمیه بگیری خوبه قیمت کرایه عالیه نرخ رهن بالاس رشدشم خوبه

اون سمت قیمتا خیلی بالاست فکر نمیکنم بتونم شاید سمتای فردیس بتونم فعلا دنبالش میگردم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اون سمت قیمتا خیلی بالاست فکر نمیکنم بتونم شاید سمتای فردیس بتونم فعلا دنبالش میگردم

انشالله یه مورد خوب وپرسودومنفعت سرراهت قراربگیره 

مرسی ازکمک ها وهمفکریات ..خیلی کمک کننده بود 🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سودشو بردارم اصل پولو ملک بخرم

اگه پول خودته عجله نکن چون با ۸۰۰ تومن نمی‌تونی چیزی بخری (البته بستگی داره کدوم شهر باشی! اما هر شهری‌ام باشی فک نکنم خونه‌ی کمتر از دو سه تومن باشه , یا هست؟) اما بهرحال دو سه ماهه که فقط میتونی بذاریش بانک! چون چه کاری ممکنه؟ یا دلار و طلا بگیری که اونم ممکنه یهو ارزون شه (البته فک نکنم ☺️) همین دلار و طلا خوبه. اما اگه می‌تونستی یک سال خوب کار کنی درآمد خوبی می‌تونستی بدست بیاری.

اگه مجردی و پول خودته عجله نکن.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

[QUOTE=344497101]خوب یکساله چه کاری می تونم باپولم انجام بدم؟[/QUOTE

درخواست دادم.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

انشالله یه مورد خوب وپرسودومنفعت سرراهت قراربگیره مرسی ازکمک ها وهمفکریات ..خیلی کمک کننده بود 🙏🙏

فداتشم عزیزم امیدوارم یه راه درامد عالی و پرسود و پر برکت پیدا کنی ❤

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)