2777
2789
پیج نی نی ریز پوش تو اینستاسایت هم دارن ، همین اسم بالا رو بزن گوگل برات میارهقیمتاش عالیه

سلام خانومی

خوبین؟

من خرید کردم از این سایت،واقعا کاراش خوب بود

سه دست لباس برا پسرم گرفتم.هم قیمت و هم کیفیت خوب بود.

ممنون از معرفی تون

احیانا سایت معتبری ک لباس،مانتو،شال و روسری .....برا خودمم داشته باشه ممنون میشم معرفی کنین.البته با قیمت مناسب 😉

سلام خانومیخوبین؟من خرید کردم از این سایت،واقعا کاراش خوب بودسه دست لباس برا پسرم گرفتم.هم قیمت و هم ...

سلام عزیزم چقد عالی ک راضی بودید مبارک باشه لباس ندارم پیجی ک خرید کرده باشم برای خودم و مطمئن باشه ولی پیج و سایت کیف افسای قیمت کیفاش عالیه نهایت ۱۰۰ ۱۵۰ با بازار اختلاف داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چقد عالی ک راضی بودید مبارک باشه لباس ندارم پیجی ک خرید کرده باشم برای خودم و مطمئن باشه ...

سلامت باشین

اینستا ندارم،ممنون میشم آدرس سایتش رو بدین،کیفم خوبه

کلا خرید خوبه😅

من که شانسی داشتم سرچ میکردم اینستا دیدم پیشنهادات اینستا نوشته ...لباس بچه نی نی بوتیک ....رفتم پیجش عجب چیزی بود انقدر قشنگ راهنمایی کردن  کیفی کردم. حالا تو مغازه کارت میگیره 

اسم پیجش اینه @nini_bootic

اللهم عجل لویک الفرج

بعضی از آنلاین شاپ های کوچیک که تازه شروع به کار کردن برای اینکه رشد کنند بیان بالا قیمتاشون رو خیلی پایین میدن ولی همشون هم اونجوری نیستن . باید بگردی .

در کل منکه از خریدم راضی بودم .