2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا هرلحظه احساس میکنم دارم خفه میشم

فک میکردم تمومه امسال خونه می‌خریم ولی فک‌ کنم شدنی نیست کلا خیلی خوشحال بودم دیشب انگار کاخ ارزوهام  ریخت پایین

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

پسرم مریضی سختی داره خانوادم حتی نیومدن ی سر بزنن ، تلفن میزنم با مامانم حرف بزنم گوشی میده به این اون ،خانواده شوهرم هم از مریضی پسرم خوشحال هستن اصلا زنگ نمیزنن حالشو بپرسن ،برادرشوهر م قبل اینکه زن بگیره زنگ میزد حال پسرم می‌پرسید، الان یک ساله زن گرفته ی بارم زنگ نزده ،راسته میگن تا نخوری زمین نمیدونی کی دوسته کی دشمن

چرا

قرار بود پدرشوهرم پول بده بهمون یعنی گف بگردین دنبال خونه من باورم نمیشد همش میگفتم مامانت راضیه کف آره اونم راضیه خیالم راحت شد آخه مادر شوهرم اصلا منو و شوهرم دوست نداره  حالا امشب گفت چیکار میکنین امسال این خونه ک‌توش مستاجرین تمدید میکنین یا نه یعنی غیر مستقیم گف ما پول نمیذیم بهتون آب پاکی ریخت رو دستمون نمیدونم حالا پدرشوهرم اصن نگفته بهش میخواد بده یا راضی نیست کلا میترسم سنگ بندازه جلو رامون شوهرم میک حله نمیدونم حالا

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
قرار بود پدرشوهرم پول بده بهمون یعنی گف بگردین دنبال خونه من باورم نمیشد همش میگفتم مامانت راضیه کف ...

پدر شوهر منم همین بلا سر منو شوهرم آورد، ما حتی بیانه هم دادیم ولی برامون نگرفت الانم اومده خودشو انداخته سرما ،چون شوهرم یکم وضعش خوب شده چسبیده بهش