2777
2789
عنوان

گند زدم گنددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 109 پست
وااا خب...بیخیالش شو یا علاقه بهت نداره یا اینجور آدم که بدرد نمیخوره بعد بسته به اینه که چجوری بهش ...

برگشتم بهش گفتم که آقای فلانی جسارتا یه خواهش دارم

ممنون میشم وقتی جواب من و میدید جواب همه ی پیامام و بدید در مورد این مسئله  حساسم

میدونم وقت کافی ندارید چرت و پرتای من و جواب بدید پس بی زحمت هرموقع حوصله تون سر رفت و کار مهمی نداشتید دایرکت من و باز کنید با تشکر🙏🏻❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂نبرنش🚶🏻‍♀️خوشگله لامصب میترسم بگیرنش

خو دیگه بی اهمیت اهمیت بگیر خودتو نگاش نکن هرجا دیدی اگه زمانی به درخواست فلان رسید قبول نکنی زود ببین توصیه های من همیشه اثر گذاره برا همه بجز خودم😂

اون تورو دیده؟ دوست نداره؟

تا حالا همو ندیدیم تو اینستا با هم صحبت میکنیم . نمیدونم تا الان دوبار بهم گفته عزیزم و بعد از ظهر اومدن شهر ما برا کارش منم دعوت کرد همراهش برم اما من نتونستم برم خانوادم اجازه نمیدن

خو دیگه بی اهمیت اهمیت بگیر خودتو نگاش نکن هرجا دیدی اگه زمانی به درخواست فلان رسید قبول نکنی زود بب ...

😂تا حالا همدیگه رو ندیدیم😂😂چشم حتما🙂الهی عزیییییزم😂😂❤️

برگشتم بهش گفتم که آقای فلانی جسارتا یه خواهش دارمممنون میشم وقتی جواب من و میدید جواب همه ی پیامام ...

عزیز دلم خیلی خودتو کوچیک کردی فدات شم نمیگفتی که هر موقع حوصلتون سر رفت مگه تو برای وقتی هستی که حوصلش سر بره؟ اتفاقا هرچی کم محلی کنی اون بیشتر میاد سمتت

تا حالا همو ندیدیم تو اینستا با هم صحبت میکنیم . نمیدونم تا الان دوبار بهم گفته عزیزم و بعد از ظهر ا ...

عکست رو دیده؟ یا کلا ندیدتت

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

عزیز دلم خیلی خودتو کوچیک کردی فدات شم نمیگفتی که هر موقع حوصلتون سر رفت مگه تو برای وقتی هستی که حو ...

بله حرفتون کاملا درسته👌🏻من جلو کسی که دوسش دارم متاسفانه از مغزم استفاده نمیکنم . احساساتی میشم خودم و میبازم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️چشم عزیزم بنظر شما چیکار کنم؟دیگه استوری هاش و نگاه نکنم؟