2777
2789
خب مشکلش چیه...چه بدی هایی داره؟

اونطور ک من بهش اهمیت میدم نمیده یا مثلا هر چیزی میگم از دستم ناراحت میشه اصلا منطقی نیس 😕😕

بعدش من دارم باهاش چت میکنم یدفه میزاره میره من خیلی بهم بر میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونطور ک من بهش اهمیت میدم نمیده یا مثلا هر چیزی میگم از دستم ناراحت میشه اصلا منطقی نیس 😕😕بعدش من ...

بهش گفتی رفتاراش ناراحتت میکنه؟کسی ک اینجوریه بنظرت از رفتنت ناراحت میشه؟

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بهش نگفتم ک از دست این رفتارت ناراحت شدم 😞نمیدونم شاید مطمئن نیستم😞

بنظرم اینجور آدما خودشونم نمیدونن چی میخان

خودتو بیشتر ازاین اذیت نکن کات کن بره همین حرفایی که اینجا گفتی به خودشم بگو تهش آرزوی خوشبختی کن براش

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
اونطور ک من بهش اهمیت میدم نمیده یا مثلا هر چیزی میگم از دستم ناراحت میشه اصلا منطقی نیس 😕😕بعدش من ...

الان خود منم با همین موضوع مشکل دارم اما خب بهش اعتماد دارم و درک میخواد این نوع رابطه. اگه واقعا داری اذیت میشی، این موضوع رو مستقیم بگو شاید دلیلی داره 

گفتی تا حالا بهش؟ 

بنظرم اینجور آدما خودشونم نمیدونن چی میخانخودتو بیشتر ازاین اذیت نکن کات کن بره همین حرفایی که اینجا ...

اره واقعا ادمو عذاب میدن اینجور ادمایی😞

خیلی سخته چراشو نمیدونم هعییییی

الان خود منم با همین موضوع مشکل دارم اما خب بهش اعتماد دارم و درک میخواد این نوع رابطه. اگه واقعا دا ...

هعیییی خدااا

نه نگفتم اما با رفتارم نشون دادم ولی نمیفهمه گفتم بهش بگم ولی دلم راضی نیس دیگ باهاش حرف بزنم

اره واقعا ادمو عذاب میدن اینجور ادمایی😞خیلی سخته چراشو نمیدونم هعییییی

کات کنی یه درد داری اونم دلتنگی وقتی باهاشی و نمیدونی کجا زندگی و اولویتاش قرار داری هر دقیقه باید غصه بخوری