2777
2789
عنوان

پانیکیا بیاید

114 بازدید | 18 پست

دکتر بهم ۳ تا قرص به علاوه پرانول داده

ولی نمی‌دونم پرانول رو بخورم یا نه؟؟
اخه مگه پرانول واسه تپش قلب نیست؟؟من اکثرا تپش ندارم مشکل اصلیم ترس و اضطراب و وسواس بیماری هستش 

از بعده پانیک اینجوری شدم

راستی پانیکیا پرش عضله و گاهی سوزن سوزن شدم دست و پا و درد دست و پا هم دارید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردی دست و پا 😑 کلا به غذاهایی با طبع سرد حساسم و سعی میکنم روحیاتم رو کنترل کنم و اضطراب یا نشخوار فکری نداشته باشم . الان دوماهه حمله نداشتم ، ولی تا قبلش ، در ماه ۶ بار حمله بهم زخ میداد. انشالله حالتون خوب میشه نگران نباشید ، پانیک ففط بخاطر اعصابه باید از انرژی منفی جدا دور باشید

آقا هستم 🙏🏻

سردی دست و پا 😑 کلا به غذاهایی با طبع سرد حساسم و سعی میکنم روحیاتم رو کنترل کنم و اضطراب یا نشخوار ...

من چند ساله وسواس دارم اونا اومده شده پانیک

و از بعدا پانیک هرروز یه داستان دارم یه روز سرگیجه یه روز سردرد یه روز پرش عضله و درد دست و پا 

بخورعزیزم منم۱۶سال پانیک داشتم یکساله با دارو بهترم

عزیزم شما پرش عضله نمیگرفتی؟؟

من یه مدتی همه جای بدنم نبض میزنه ام ار ای هم رفتم چیزی نبوده

همش توهم ای ال اس میزنم

دکترمم میگه هیچیت نیست مشکلت روانتیه

من چند ساله وسواس دارم اونا اومده شده پانیکو از بعدا پانیک هرروز یه داستان دارم یه روز سرگیجه یه روز ...

نگران نباش میشه کنترلش کرد . فقط باید حالتو خوب نگه داری

آقا هستم 🙏🏻

نگران نباش میشه کنترلش کرد . فقط باید حالتو خوب نگه داری

خب همش فکر بد میکنم همش میگم نکنه پرش عضله و درد دست و پام از یچیز دیگس

همش میگم نکنه ای ال اس باشه

دکترمم میگه اون اصلا زیر ۴۰ سال نیست تو ۲۵ سالته و مشکلت اصلا جسمی نیست و روانتنیه

[QUOTE=344480034]عزیزم شما پرش عضله نمیگرفتی؟؟ من یه مدتی همه جای بدنم نبض میزنه ام ار ای هم رفتم چیزی نبوده همش تو ...[/QUOTکمترین مشکلم پرش بود عزیزم ،از استرس تهوع و اسهال میشدم لرزش شدید بدن و بعد هم دست و پام چنگ میشد گره میخورد که باز نمیشد،خدا میدونه چقد حمله های وحشتناکی داشتم