سلام من دیروز یه گربه کوچولو یکماهه گرفتم امروز بردم پیش دامپزش گفت سالمه هفته بعد بیار واکسنشو بزنم تا به محیط خونتون عادت کنه ولی از یه طرف مشکل اینه خانوادم راضی نیستن و راضی نبودن من تو اتاق نگه میدارم ولی اتاقم با خواهرام مشترکه و اونا از گربه میترسن حتی نزدیکشم نمیشن مادرم میگه ردش کن بره ولی من نمیتونم دوس دارم از گربه و سگ مراقبت کنم بهشون علاقه دارم
عیب ندارهبعد از ۳ ماهگی میتونی یه جای خلوت و امن کوچه بذاریشخودش راهشو پیدا میکنهاین وروجکا چون نژاد ...
وقتی از بچگی تو خونه بوده بیرون دووم نمیاره مخصوصن که مادر نداره
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
چرا اگه ۳ ماهگی بذاره بر حسب غریزه میتونه. چون تا اون سن شیر میخورن و به مامانشون وابسته هستن و بعد ...
بعید میدونم
چون یه سری از چیزا رو از مادرشون یاد میگیرن
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟