2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بینابیع سنجی خیلی خوبه درامدش ب خصوص مطب بزنه‌.باز اگ رتبه اش ب پروتز دندون برسه ک خیلی بهتره

میگه حدود ۵۰۰۰ میشم

ولی درامدش شنیدم کمه ماهی ۲۰ هست

پروتز میدونین چقدره؟

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
میگه حدود ۵۰۰۰ میشمولی درامدش شنیدم کمه ماهی ۲۰ هستپروتز میدونین چقدره؟

ببینید این رشته ها استخدامیشون زیاد نیست حقوقش با ۵۰۰۰ میتونه فیزیو بره . پروتز هم همینه اگه با دندون پزشک باشه مثل ی کارمند میگیره اگ لابراتور بزنه زیاد .بینایی سنجی اگ مطب بزنه و عینک بزنه خیلی زیاد اگ ن در حد رشته هدی استخدامی ک کارمندی

خسته و امیدوار

پس چجوری میگین قبول میشه

خودش میگه با توجه ب ترازش

من عدد دقیقشو نپرسیدم

میخوام در مورد درامد این رشته بپرسم

اگر اطلاعات دارین ک ممنون

ببینید این رشته ها استخدامیشون زیاد نیست حقوقش با ۵۰۰۰ میتونه فیزیو بره . پروتز هم همینه اگه با دندو ...

میگه فیزیو نمیارم. اخه فقط تهران میخواد.

خودش میگه با توجه ب ترازشمن عدد دقیقشو نپرسیدممیخوام در مورد درامد این رشته بپرسماگر اطلاعات دارین ک ...

آره من‌پدرم در اومده از بس تحقیق کردم . کلا رشته هاب توانبخشی غیر از فیزیوتراپی ک استخدامی حدود ۲۰ تومن هست بقیه در حد کارمند هست مثلا ۱۵ اینا یا ۱۷ تومن با اضافه کار ولی مثلا اگ پرستار شه بره خونه های دیگ و هوم کر ب اصطلاح کار کنه خیلی زیاد تر میشه اگ برا بینایی سنجی مطب بزنه خیلی زیاد تر 

و بین اینها از لحاظ شغلی فیزیوتراپی و پروتز دندون و بینایی سنجی اولویت بذاره خیلی از لحاظ درآمدی بهترن

خسته و امیدوار

میگه فیزیو نمیارم. اخه فقط تهران میخواد.

فقط تهران ؟ ای بابا

اره با ۵۰۰۰ میاره ولی فیزیو تهران نمیشه پروتز تهران اگه بیاره خیلی خوب میشع ولی بینایی ام خیلی خیلی خوبه

خسته و امیدوار