2777
2789
مطمئنم که خیلی وقت می ذارن و هزینه می کنن

آره معلومه کاش منم یکم هزینه داشتم تا خودمو تغیر بدم البته ی زره 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂فکنم منظورشون چیز دیه بود وگرنه اخه آدم با حجاب؟ من خودمم پوششم کاملا آزاده ولی فک نکنم با مو‌یا چ ...

منم همینو میگم 

الان باید صورتمون رو هم بپوشونیم تا خدایی نکرده مردا بیچاره نشن 

یا اونجاشون تحریک نشه ؟

چرا مردا رو الت تناسلی متحرک می بینین ؟تو ۱۹۳ کشور دنیا به جز ایران و افغانستان فلک زده همه با پوشش ...

می دونی آخه بیشتر مردای ایرانی مخصوصا نسل قدیم سنتی ازدواج کردن و من می بینم تو خیابون چطوری نگا می کنن. حس گول خورده ها رو دارن. از طرفی وضع اقتصادی افتضاحه و جوونا هم نمی تونن دست یکی از این خوشگلا رو بگیرن برن سر خونه زندگیشون 

منکه ازشوهرخائنم جدا بشم دیگه برام نه مهمه نه فرقی میکنه که چقدر خوشگل تو بیرون ریخته باشه چون فقط بخاطر اون ناراحت میشم ..هشتاد درصد این خوشگلا همه عمل کردن زیبا شدن وگرنه همون دخترای معمولی دوره راهنمایی و دبیرستانن که صورتشون پرجوش بود با ابروهای پاچه بزی،دماغا همه تو آوساید

من چی؟ منم با اسی هم نظرم اینقدر خوشگلرزیاد شده اونروز به مامانم میگم پسربودم از همون دخترای کلاس با ...

البته خودمم همین فکرو میکنم میگم من چرا انقدر معمولیم بقیه انقدر خفنن 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اینو قبول دارم

من دهه شصتم تو هر کلاس یه خوشگل به زور پیدا میشد بخدا الان اکثرا داف شدن به لطف عمل زیبایی اصلا ذاتا خوشگل نیستن چهره قبل ازعملشون خیلی متفاوت بوده ..ولی مردا عقلشون تو چشمشونه متاسفانه