2789
عنوان

سارام😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 32 پست

اصن اسمش الكي شيمي درمانيه

ب خواهرت هم بگو

از تظر پزشكي زمين تا اسمون با اون شيمي درماني تو ذهنتون فرق داره

كاملن خوش خيمه

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

در صمن خواهر من بعدش دوباره باردار شد.الانم دو تا گلپسر داره.اگه سرچ کنی میترسی ولی من تجربشو داشتم.

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب عيبي نداره عزيزم منم بتام بالا رفت متاسفانه جنين من در يه فرايند عجيب تو بيمارستان گم شد ...

بله جوابش امده و گفتن بچه خورس 

من نميدونم مول همونه يا نه 

و گفتن كه بايد شيمي درماني بشه

يني چي گم شد؟

اصن اسمش الكي شيمي درمانيه ب خواهرت هم بگو از تظر پزشكي زمين تا اسمون با اون شيمي درماني تو ذهن ...

واقعاا 

ممنون از توضيحاتت خيالم راحت شد 

پسرش كلي ناراحته واسش اعصاب مارم بهم ريخته 

[QUOTE=44912165]بله جوابش امده و گفتن بچه خورس  من نميدونم مول همونه يا نه  و گفتن كه بايد شيمي درماني&n ...[/QUOTE]

داستانش طولانيه

پرسنل اتاق عمل يادشون رفت جنين رو داخل فرمالين بذارن و ب پاتولوژي بفرستن و بعد ك گندش بالا اومد گفتن مفقود شده

٦ ماه تمام من با استرس زندگي كردم

خوب اگه جواب اومدع بايد پاكسازي كنه،،،موهاش نميريزه ها

ربطي ب شيمي درماني معمول نداره

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

سلام دوستان من یه دختر٢سال و٣ماه دارم الان ١ماهه تلاش کردم از پوشک بگیرمش اما نتونستم کاملا صحبت میکنه اما اصلا نمیگه هر روشی رو بگید امتحان کردم جایزه تشویق دعوااا ....اصلا جواب نداده نمیدونم چیکار کنم 

اره سرچ حردم خيلي بد نوشتن راجبش

نترس.نهایتش دوباره کورتازش میکنن و دوباره رحمو بادقت تمیز میکنن.وبعدشم باید مرتب از بده تا تیتر بتاش بعد از یک سال کاملا صفر بشه.بعدس دوبارع میتونه بجهدار بشه.شیمی درمانی ام همون دارو درمانیه خودمونه.

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
[QUOTE= 44912165 ]بله جوابش امده و گفتن بچه خورس  من نميدونم مول همونه يا نه  و گفتن كه با ...

واي خدا خيرت بده 

خواهرم از غروب تاحالا ز ميزنه گريه ميكنه 

ميگه موهام و اينا ميريزه 😔

نترس.نهایتش دوباره کورتازش میکنن و دوباره رحمو بادقت تمیز میکنن.وبعدشم باید مرتب از بده تا تیتر بتاش ...

ممنون مامان فسقل 

پارسال هم بچش سقط شد 

يني واس همين بوده😟😟

واي خدا خيرت بده  خواهرم از غروب تاحالا ز ميزنه گريه ميكنه  ميگه موهام و اينا ميريزه 😔

موهاش نمیریزه مطمین باش.انقدر دزش پایینه.مثل خوردن انتیبیوتیکه

سلام دوستان من یه دختر٢سال و٣ماه دارم الان ١ماهه تلاش کردم از پوشک بگیرمش اما نتونستم کاملا صحبت میک ...

شاید زوده.بزار هروقت امادگی داشت بگیرش.شاید اجباریه و اینو درک میکنه