2777
2789
آره درگیر درس و دانشگاه بودم البته همین چند روز دیگه هم امتحان دارم ولی اصلا دیگه نمی‌تونم حوصله ندا ...

آخی انشاالله موفق باشی قشنگم🫀❤️

اتفاقا ذکر و خیرته با فک فامیل اونام مشتاق دیدارن😂🤍

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

آخی انشاالله موفق باشی قشنگم🫀❤️اتفاقا ذکر و خیرته با فک فامیل اونام مشتاق دیدارن😂🤍

سلام برسون😂😂😂♥️

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامشو بلد نیستم😑🤣ولی در کل با هرچی که دم دستم باشه

بی تلبیت باید بگی هیچی بوست می‌کنم😂😂😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

سلام برسون😂😂😂♥️

میگن فدایییییییی داری😂😂😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بی تلبیت باید بگی هیچی بوست می‌کنم😂😂😂

در حال حاضر دمپایی مامانی دم دسته کتک میقولی؟😂😂

در حال حاضر دمپایی مامانی دم دسته کتک میقولی؟😂😂

نه من زن تو نمیشم اگر بشم کشته میشم

نه من زن تو نمیشم اگر بشم کشته میشم

دلت بخواد سر تا پاتو حنا میگیرم😂😂😂مهریه دو تا ربع سکه به نیت طفلان مسلم

عروسی هم که نمیگیریم میریم جمکران 

خونه هم میایم خونه ی بابای شما 

جهزیه باید کامل باشه😂😂😂😂

برو با اینهمه خوشبختی حال کن

دلت بخواد سر تا پاتو حنا میگیرم😂😂😂مهریه دو تا ربع سکه به نیت طفلان مسلمعروسی هم که نمیگیریم میریم ...

😂😂😂😂نه مرسی برو خونتون 

😂😂😂😂نه مرسی برو خونتون

عه کلا خواهان دارم خودت از دست دادی😂