2777
2789
عنوان

دندون عقلمو شش روزه کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط غذای آبکی بخور من تا یه هفته دکتر بهم گف سوپ بخورم ک سوپ سرد اونم اصلااا چای اینا نخور .. خیلی ب ...

چایی نخورم ؟ 

پس چرا کیسه آب گرم میزارم یکم بهتر میشه 

الان شش روزه دیگه

کم کم خوب میشی منم با دردش مردم ینی کل قفسه سینم تا سرم درد داشتم همونجوری مدرسه میرفتم امتحانم داشتم .. 😔🔪 

خیلی وضعیتم بد بود حتی میخندیدم فکم درد داشت 

سعی کن اصصلا حتی حرفم نزنی فکتو کم تکون بدی غذا فقط سوپ و غذای آبکی و همه غذا هار هم باید سرد بخوری .. قرصم گفتم دیگه

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

کم کم خوب میشی منم با دردش مردم ینی کل قفسه سینم تا سرم درد داشتم همونجوری مدرسه میرفتم امتحانم داشت ...

خیلی بده خیلی اینکه مسکن هم خیلی اثر نداره طبیعیه؟

چایی نخورم ؟ پس چرا کیسه آب گرم میزارم یکم بهتر میشه

نههه نذااار دکتر بمن گفت اصلللا نباید بذاری اینجوری چیزااا 

نکنیااا دردشون تحمل کن تا همین دوران تموم بسه اوکی میشی 

درد شدید داشتی فقط میتونی پروفن بخوری همونم کم باید بخوری من روزی ی دونه میخوردم دردشو تحمل کن ..

خیلی بده خیلی اینکه مسکن هم خیلی اثر نداره طبیعیه؟

اره  منم مسکن یدونه همون پروفت میخوردم دردشون بیشتر دکتر گف تحمل کن و اینا .. فقط اینکه خیلی حرف نزنی هم خیلییی مؤثره دهنت هی تکون نخوره و موقع غذا خوردنم خیلی باز نکن دهنتو .. خیلی مهمن اینا