2777
2789

تدخدا دعا نگید الکیه من ۵۰۰هزیته کردم کارش میگفتن عالیه آمل الکی بود

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران به صورت مجازی می‌خوام ...هر پنج شنبه جمعه با نامزدم دعوا میکنیم دقیقا هر پنج شنبه جمعه که میشه ...

چشم نظره ببین کی از رابطتون خبر داره تو یه تاپیکی مفصل از عوارض دعانویس گفتم تخم مرغ بشکون اسم چند نفرو بگو چشمش بترکه مریم گلی دود کن با کندر و اسپند با خودتم اسپند ببر اسپند بذار تو ماشینش

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

چشم نظره ببین کی از رابطتون خبر داره تو یه تاپیکی مفصل از عوارض دعانویس گفتم تخم مرغ بشکون اسم چند ن ...

به نظرت طلسم نیست؟شکم به خالمه

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

به نظرت طلسم نیست؟شکم به خالمه

خالت اسم مادر پسر رو میدونه بدون اسم مادر نمیشه کاری کرد بعدم فک نکنم طلسم باشه اگ بود تا الان کات بودید چشم نظر هستش کاری ک گفتمو انجام بده بعدم بلافاصله دعای هفت پیکر رو بخون اگ دعای بدی باشه دفع میشه دعاش تو گوگل هست دعانویس نرو بدتر گره می افته برات کندرو با مریم گلی اسپند بسوزون و بگو هرکی هر دعایی در حق رابطه منو وو اون شخص کرده اسمشو بگو باطل شه بعد به خالت شک داری اسم خالتم بگو 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

خالت اسم مادر پسر رو میدونه بدون اسم مادر نمیشه کاری کرد بعدم فک نکنم طلسم باشه اگ بود تا الان کات ب ...

اخه هر وقت یه چیزی میده بهم اینطوری میشه

اخه هر وقت یه چیزی میده بهم اینطوری میشه

چی بهت میده همه کادو هارو جمع کن اونایی ک گفتمو بسوزون بعد دودوشو رو اون کادو ها بگیر کجا بهت میده کادو هارو تو ماشین 

چی بهت میده همه کادو هارو جمع کن اونایی ک گفتمو بسوزون بعد دودوشو رو اون کادو ها بگیر کجا بهت میده ک ...

حالا کادو نه ولی مثلا خوراکی زیاد میگیره کلا هر چیزی بهم بده حتی ی چیزه بی ارزش از دستش بگیرم اینطوری میشه بعد ما ی کم تابلو بازی دراوردیم تو محل چند تا دشمن داریم زن که دعا مینویسن چون فهمیدن ممکنه نوشته باشن شما یه دعا نویس خوب نمی‌شناسی باطل کنه؟ی عمر دعات میکنم

حالا کادو نه ولی مثلا خوراکی زیاد میگیره کلا هر چیزی بهم بده حتی ی چیزه بی ارزش از دستش بگیرم اینطور ...

عشقم بهت گفتم سمت دعانویس نرو 😔 اینا نشونه چشم نظر هفت حصارو بخون مریم گلی اسپند هم ار عطاری بخر هرچی باشه ازبین میره به کسی هم نگو با هاشیی درست میشه همه چی

طلسم این علائمو نداره گلم  اگرم حس بدی داری اینارو انجام بده اگ دفع نشد بیا بهم بگو میدونم دفع میشه

طلسم این علائمو نداره گلم اگرم حس بدی داری اینارو انجام بده اگ دفع نشد بیا بهم بگو میدونم دفع میشه

عزیزم شوهرم قهرکرده رفته به ن ظرت چی کارکنم من طلسم کردن ؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم شوهرم قهرکرده رفته به ن ظرت چی کارکنم من طلسم کردن ؟؟

نمیدونم چ علائمی داری بی حوصله ای اضطراب داری پرخاشگر شدی اینا علائم سحر توام اینارو بسوزن بعد برای جلب محبتش نادعلی زیاد بخون یه روش دیگه هم برای بازگشت بلدم اما کندر و اینارو ببر تو کل خونه پخش کنن دودشو رو لباساش ببر لباس خود رو رختخواب اک نیت بدی باشه انشالله باطل بشه اگ طلسم باید کل خونه رو بگردی پیداش کنی