2777
2789
شما خیلی زود ازدواج کردی ۳۲ دیر نیست

آره قبول دارم منم زود ازدواج کردم

ولی خدایی32 هم دیره

25  26 عالیه

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

استارتر سن نرمال و مناسبی دارهاونایی که زیر ۲۲ و مخصوصا زیرسن قانونی یعنی ۱۸ ازدواج میکنن خیلی عجول ...

خدایی32 دیره

ولی خب عجول چرا😂😂😂😂کیس مناسبی بود منم جواب مثبت دادم😆

اختلاف سنی مونم کم بود3 سالمن17 ایشون20

الانم من30 ایشون33

😁😁😁

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره قبول دارم منم زود ازدواج کردمولی خدایی32 هم دیره25 26 عالیه

نه واقعا دیر نیست 

چون الان اکثر خانما تحصیلات رو حدی میگیرن و شاغل شدن هم براشون مهمه سن ازدواج بالاتر رفته 

الان بگی ۲۰ سالمه دارم ازدواج میکنم شاخ در میارن که چه زود ولی خیلیا سی سالگی ازدواج میکنند و نرماله 

نه واقعا دیر نیست چون الان اکثر خانما تحصیلات رو حدی میگیرن و شاغل شدن هم براشون مهمه سن ازدواج بالا ...

تو منطقه ی ما دیر ب حساب میاد

ولی بازم نسبت ب 40 وخورده ای سال بهتره

ب عنوان کسی ک از17 سالگی ازدواج کرده میگم خیلی دیره😲😲

شما نظر نده قربانی کودک همسری شدین خوشحال هم هستین

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
پس بیخیالش بشه؟

نه چرا بی خیال؟!منظورم اینه که آدم اگه بتونه توی سن پایین تر مثلا ۲۲ به بعد ازدواج کنه خیلی بهتره البته با مورد مناسب خودش نه هر موردی فقط به منظور ازدواج!

شما نظر نده قربانی کودک همسری شدین خوشحال هم هستین

گمشو بابا

لطفا یکم مهربونتر شاید الان خوشبخته

من واقعا خوشحالم ک توی اون سن ازدواج کردم خداروخیلی شکر میکنم

الانم تحصیلاتم کارشناسی ارشد هس ودارم برای دکترا آماده میشم

مادر دوتا بچه هم هستم

ازهیچ کدوم از عرصه های زندگی هم عقب نموندم

ازدواجمم اجباری نبوده ک میگه قربانی شدی😂😂خودم اینجوری خاستم

همسرمم20 سالش بود کلی کارای شگفت انگیز باهم انجام دادیم