cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان چرا فک میکنم🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست چرا همیشه فک میکنم وقتی ازدواج کردم بچه دار نمیشم؟☹️اصن دست خودم نیس بهش فکرم نمیکنم زیاد ولی ناخدااگاه تو تصورم همینه 💔 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/04/07 | 03:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیتامو عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 5355 چرا چون اینجا اکثرا برای بارداری مشکل دارن کاش غم زیاد آدمو میکشت
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 فعلا' عروسک بازی کن به این چیزا فکر نکن اصن طرز صحبتت درست نیس شاید از نظرت سنم کم باشه ازت کوچیک باشم دلژل نمیشه اینجوری صحبت کنی ۱۹ ساله عروسک بازی نمیکنه! اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
maedeheidari عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 10322 ۱۹ تو تصوراتم همیشه بوده اصن ناخدااگاه میاد سرم شاید چون بچه دوست داری میترسی که نشه هر چه از دوست رسد نیکوست...
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4155 نشخوار فکر چیه افکار منفی میفته تو ذهن آدم چند ساعتی درگیرش میشید باعث استرس و نگرانی میشه هر دفعه ی دوره سر ی موضوع اینطوری میشه بیخودی ملکه ذهن آدم میشه
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 چون اینجا اکثرا برای بارداری مشکل دارن من قبل از نی نی سایت از بچگیم برخلاف بچه های اطرافم هیچوقت نتونستم تو روهایام همچین چیزیو تصور کنم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 شاید چون بچه دوست داری میترسی که نشه اخه الان وقتش نیس اخه من اونقدم دیگ برام الان مهم نیس من هنو معلوم نی ازدواج کنم یا ن فکر بچه چیه اخه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
بیتامو عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 5355 من قبل از نی نی سایت از بچگیم برخلاف بچه های اطرافم هیچوقت نتونستم تو روهایام همچین چیزیو تصور کنم وسواس فکری داری کاش غم زیاد آدمو میکشت
اعجوزه عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 2492 اصن طرز صحبتت درست نیس شاید از نظرت سنم کم باشه ازت کوچیک باشم دلژل نمیشه اینجوری صحبت کنی ۱۹ ساله ع ... منظورم اینه بیخیال باش فکر بیهوده نکن دختر
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 افکار منفی میفته تو ذهن آدم چند ساعتی درگیرش میشید باعث استرس و نگرانی میشه هر دفعه ی دوره سر ی موضو ... نه ندارم اینو منتهی وقتایی که تنهام میتونم با خودم باشم همه ی اینا میاد سرم کل زندگیم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 وسواس فکری داری قبول دارم من خیلی وسواس فکریم شدیده خودمم از دست خودم خستم وسواس فکریم فقط به خودم اسیب میزنه با دیگران کاری ندارم کسی متوجه نمیشه چند تا از دوستام فقط متوجه ان و باهام ساختن نمیدونم چجوری نجات پیدا کنم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 منظورم اینه بیخیال باش فکر بیهوده نکن دختر من نمیخوام فکر کنم دست خودم نیس😭همه چی هجوم میاره بهم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 پس اول بع بابای بچه فکر کن بعدش به اون زندگیم همینجوریشم رو هواس گند زدم به زندگیم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اعجوزه عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 2492 زندگیم همینجوریشم رو هواس گند زدم به زندگیم چرا میخای بیا خصوصی
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 چرا میخای بیا خصوصی با درد و دل حس بدی میگیرم همین باعث شدت نابود شم البته اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸