2777
2789

جایی ندارن که برم باید تا اخر عمر این جهنم رو این زندگی رو این تبعید گاه رو تحمل کنم فقط مرگ میتونه من رو از این زندگی نجات بده دعا کنید بمیرم ذره ذره دلرم میمبرم و زجر میکشم 

نمیدونم برات چه مشکلی پیش اومده 

ولی همه از دور فکر میکنن من  بهترین زندگی رو دارم و خوشبختم 

میگن مگه چی کم داری تو زندگیت چقد ناشکری 

ولی اگه بخاطر بچم نبود منم دوست داشتم بمیرم 

چون من ی عمر ب‌ خودم مدیونم 

هر روز از خواب بیدار شی ببینی شوهرت داره رویای تورو زندگی میکنه ولی تو عمر و آرزو و زندگیت نابود شده و سوخته 

و قرار نیست هیج وفت دیگه خوب بشی 

برسی ب‌ آرزوهات 

ی عمر ب‌ خودت و زندگیت و جوونیت و آرزوهات مدیونی 

من اصلا حالم خوب نیست... 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا خودمم کم بدبختی ندارم کی به کی دلداری میده منم ناامیدم تو زندگیم مث ربات شدم هیچی برام م ...

تو چرا مثل من یه شوهر زبون نفهم داری یه شوهر بداخلاق 

عزیزم ناراحت نباش خودتم نباز نیمه پر لیوان رو ببین آدم زمانی که عصبیه همش بدی های زندگی رو میبینم امید وارم مشکلت حل بشه خودتم تلاش کن که حلش کنی عمر انسانها کوچکتر از اون چیزیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیم فردا آدم هزار جور مریضی از همین ناراحتی های بیخود سر چیزای بی اهمیت و آدم های بیخود اطراف