2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 74 پست
عزیزم من 170 تومن دادم دمنوش خریدم نخر من راضی نبودم خیلییی سرتایم بودنشو اینا مهمه بعد انقدر باید د ...

من خیلی آب خوردنم تو طول روز زیاده همه تعجب میکنن 

ولی دمنوش چون خواهریم استفاده کرد و نتیجه ندید نگرفتم

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=44886582]اره منم نتیجه نگرفتم الان کالری شماری میکنم و یه رژیمه مختصر و قرص نوتری فیت[/QUOTE

من قبلا میتونستم ورزش کنم همباشگاه هم تو پارک و خیلی زود جواب میگرفتم البته تو دوران عقد

ولی خونه خودم نمیرسم برم باشگاه و پارک چون شاغل هم هستم 

فقط حلقه میزنم عصرا اونم تازگیا

اره منم نتیجه نگرفتم الان کالری شماری میکنم و یه رژیمه مختصر و قرص نوتری فیت

چه قرصیه؟

رفتم پیش کارشناس تغذیه اون داد بهم گفت واسه لاغری شکم و پهلو اما الان 15 روزه دارم میخورم تغییری نکر ...

چه بد

چه بد

سلام عزیزم/شرمنده قرص خوبی پیدا کردید واسه لاغری؟اخه منم کارمندم و بدجور پهلو و شکم میارم با رژیم و ورزش چندبار خودم آوردم سر وزن ایده آل ولی متاسفانه الان بدنم اصلا کشش رژیم نداره نمیدونم چیکار کنم

😔
سلام عزیزم/شرمنده قرص خوبی پیدا کردید واسه لاغری؟اخه منم کارمندم و بدجور پهلو و شکم میارم با رژیم و ...

تازه بعد کلی پرس و جو اسلیمینگ قرمز گرفتم تازه امروز روز اول استفادمه و نمیدونم تاثیری داره یا نه

ببین من پرسیدم قرص های لاغری همه شون کبد رو داغون میکنن.. این ادیوس هم خیلی تبلیغش رو میکنن، ترکیباتش همون ترکیباتی هست که باهاش شیشه میسازن... به نظر من این کار رو نکن... آدم به خاطر زیبایی سلامتی ش رو نابود نمیکنه.

اگر میتونی کمتر غذا بخور و خودت رو مجبور کن توی روز حتما پیاده روی بروی... دیر جواب میده ولی حتما جواب میده... 

کاری که من تصمیم گرفتم بکنم.

تازه بعد کلی پرس و جو اسلیمینگ قرمز گرفتم تازه امروز روز اول استفادمه و نمیدونم تاثیری داره یا نه

مهسا جان کاش از روند مصرف قرصت میگفتی کم کرد؟ سختی های مصرف قرص هم داشتی مث بی خوابی تپش قلب یا ن

😔
مهسا جان کاش از روند مصرف قرصت میگفتی کم کرد؟ سختی های مصرف قرص هم داشتی مث بی خوابی تپش قلب یا ن

سلام عزیزم من قرص اسلیمینگ قرمزو دو هفته و نیم که تموم کردم و کاهش اشتها داشتم ولی نمیتونستم نخورم چون همسرم میفهمید و نمیخواستم بدونه و مجبور بودم نهار و شام باهاش بشینم و بخورم اما خیلی خیلی کم میخوردم واسه همین فقط 3/5 کیلو کم کردم که خیلی راضی بودم بازم از نتیجش

من بی خوابی داشتم ,تپش قلب فقط سه روز اونم یه ساعت تو روز داشتم ,عصبی شده بودم یکم و تشنگی بیش از حد هم که خودش یکی از علایم قرص خوردنه و هفته آخر سردرد که با خوردن ویتامین کنارش رفع شد

و الان با مشورت خود خانم ربی عی ایندفعه اسلیمینگ سبز سفارش دادم که هنوز دستم نرسیده عزیزم

ممنون ازت سحر جان بابت راهنماییت من از یه سایتی ادیوس گرفتم ۱۷۰هزار تقلبی بود و هیچ اثری نداشت ولی با این شماره ای که گداشتی تماس گرفتم ویه بسته ادیوس سفارش دادم که خیلی خوبه و کاملا اشتهامو کور کرده بچه ها هرکی خواست ادیوس اصلی بگیره با اون شماره ای که سحر جان گداشته تماس بگیره 09378310919