2777
2789
عنوان

خوش به حال مردها

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 45 پست
نه برای ما هم حس پوچی داره چون همیشه یکی بهتر ازما هست و رقابت خب هست . چی بگم

بله میفهمم انشالله دلتون اروم شه فراموش کنید

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی از دعای قشنگتون همچنین

ممنونم🙏🙏

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
اخه از دختر بودنم زخم خوردم پسر بودم وضعم فرق داشت حاضر بودن بیست چهار ساعته کار کنم اما اینطور اذیت ...

امیدوارم اون اتفاقی که برات افتاده رو فراموش کنی بعضی اوقات همین اتفاقا باعث میشه قویتر بشی

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

همینکه پدر بعدم شوهر خودشونو صاحب زن میدونن انقدر که به خودشون اجازه میدم درباره پوشش و روابط و رفت و امد زن هم نظر بدن برای بد بختی یک مخلوق خدا کافیه 

درد پریود و زایمان و ... بماند !

حق با شماست بدون شک . 

امیدوارم اون اتفاقی که برات افتاده رو فراموش کنی بعضی اوقات همین اتفاقا باعث میشه قویتر بشی

ممنونم🌺

ی سری اتفاقا دائم در حال تکرار شدن هستن

چرا تاپبکت تعطیل شد داشتم نظر مینوشتم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نه گل من پنج انگشت دست مثل هم نیست 

بعضی از مرد ها هستن که خیلی غم دارن 

بعضی هاستن ارزو یک پراید سوار شدن دارن 

بعضی ها هستن از صبح تا شب میرن واسه روزی ۵۰۰وقتی میاین خونه  دست هاشون زخم روزی ده بار خودشون آزار میدن 

بعضی ها هستن حتی پول یک کفش کار دست دومم ندارن برا خود شون بخرن 

بعضی ها هستن با پول کارگری خرج خانواده خودش پدرش میدن 

بعضی ها هستن چون زن شون کم نیاره چون دل خانواده خودش نشکنه هرچی پول به دست میبارن باید خرج شون کنن

ببین همون جور که ما ارزوها داریم  اونا هم دارن فقط ما میگم اونا نمیگن چون نمی خوان کم بیارن و ندارن ارزوهاخودشون بر اورده کنن 

ببین مرد بودن هم انقدر خوب نیست 

فقط زندگی بعضی هاشون خوبه اونایی که بابایی پول دار دارن 

چرا تاپبکت تعطیل شد داشتم نظر مینوشتم

حالم بد بود دوباره میزنم 

نه گل من پنج انگشت دست مثل هم نیست بعضی از مرد ها هستن که خیلی غم دارن بعضی هاستن ارزو یک پراید سوار ...

میدونم عزیزم همه حرفات درسته مرد ها هم خیلی سختی میکشن اما دوست داشتی بیا تاپیک جدیدم ببین

حرفم اینه که ما از نظر روحی تحت فشاریم یعنی مرد ها خیلی ازاد تر هستن نه از نظر پوشش ازادی بیان دارخ خانواده اذیتت کنن میزارن میرن زنشو خوب نباشه راحت طلاق میدن و...

ولی ما خیلی وقتا چاره ای نداریمدچوندمجبوریم باید ساکت بمونیم چون زورمون نمیرسه