2777
2789
عنوان

زرین ورک کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12916 بازدید | 26 پست
پول می ریزی به‌حساب شرکت بعد تایید میکنن که اره ریختی و میگن عضو شدی، بعد لینک کانال ها رو میدن ، تو ...

راه برگشتی نیست؟ برای اینک پول پس بگیری یا شکایتی چیزی انجام بدی اینا میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید میشه توضیح بدید یعنی چطور بود؟

پست تبلیغاتی و استخدامیشون رو تو دیوار دیدم و بهشون پیام دادم اول جوری برام شرایط کار رو توضیح دادن که من مصمم شدم حتما ثبت نام کنم و با خودم گفتم چقدر خوب کلی پول میاد دستم😂😕 وقتی پول رو واریز کردم چنتا کانال بهم دادن گفتن خودت برو بقیشو انجام بده تو کانالا ک رفتم اینجوری بود ک سر ساعت های مشخص یه کاری میزاشتن مثلا یه متن ۵ نفر اول ک اونو قشنگ و تمیز مینوشتند میفرستادن ۲۵ هزار تومن میزدن ب کارتش خیلی مسخره حیف پولم ک حروم شد 

سلام به همه

ببینید منم مثل شما ۹۹ هزار واریزکردم واسه ثبت نام،،،، بعد چندبار فایلهای رایگان و انجام دادم ولی هیچ وقت دستمزد نگرفتم ،، اما بابت فایلهایی که پولی بود ماه قبل ۱۱۵ هزار واریزکردم بابت فایل ولی خداییش ۵۵۰ هزارمو دادند،،، فایل دومم برداشتم و امروز قراره ۵۰۰ دیگه بفرستند که منتظرم چون توقسمت کانال نوشتند پرداخت این دستمزدها تضمینیه . ولی خب در کل منم میگم اگه کاری خدایی و کلاهبرداری نیست اونقدر ملت و با گرفتن پول ازابتدا به شک نندازند. 

دقیقا کلاهبرداریه تمام درآمدش از همین پول عضویته که در ابتدا میگن تو اولین کار بهتون برمیگردونبم ولی این نیست چند تا کار کذایی داخل کانال فرمالیته با دوسه نفر ازین اکله ها بین خودشون امام میدن فقط صحنه سازی.

میدانید مشکل از پلیس فتا خودمون هست که چرا چنین مجوزهایی بی پایه ای را واگذار میکنند میدانید تا حالا چه مبلغ از آدمها پول به جیب زده اند چیزی که مشخصه ظاهراً پلیس فتا یا اهمیت نمیده یا از نظر فنی زورش به این آدمها نمی‌رسه که براحتی و بدون هیچ نگرانی با اطمینان میان و کلاهبرداری میکنند و میروند و آب از آب هم تکان نمیخوره.

سلام به همهببینید منم مثل شما ۹۹ هزار واریزکردم واسه ثبت نام،،،، بعد چندبار فایلهای رایگان و انجام د ...

معلومه که هیچ پولی نمی‌گیری چون قرار نیست پولی بدن توی تمام مدت اگر یک نفر غیر از داخل خودشون که آنهم وجود گفتن ندارم آمد و گفت یک ریال درآمد داشته میگم باشه اینکاره  نیستند. بعد مدتها که دیدند آسمون داره خراب میشه با یک عنوان دیگر بنام نواتکتو دارن به کارشون ادامه میدهند. کیه که اهمیت بده

منم ثبت نام کردم اشتراک ۹۹ تومن .. برای جذب همکار نزدیک ۳۰۰ اینا بهم برگشت و خیالم راحت ک ۹۹ تومنم ب ...

من واریز کردم و بعدش که داخل کانال شدم دیدم تمام گفته هاشون دروغه و هیچکدام با موقعی که میخوان جذبت کنند جور در نمیاد گفتم پولم را بدید پشیمان شدم گفتنازین خبرها نیست .خدا شاهده اینکه میگم شوخی نیست حرفاشون موجوده جواب داد اینجا پولی به کسی دا ه نمیشه میخواستی ندی با کمال دریدگی و‌پررویی‌

من واریز کردم و بعدش که داخل کانال شدم دیدم تمام گفته هاشون دروغه و هیچکدام با موقعی که میخوان جذبت ...

والا برای من اینجور نبود.. اتفاقا خیلی کمکم کرد پشتیبانم به درآمد رسیدم 😊

سلام ببخشید یک سوال داشتم من یک اگهی در روبیکا دیدم مشابه همین شرکت بود با نام شرکت زرین ورک و کار انلاین بود و ۱۰۰ تومن میگرفت از افراد من شک کردم حتی سایت پلیس فتا گذاشته بود که ما معتبریم ولی بازم خیلی مشکوک هست الان بنظرتون این همون شرکته؟؟