2777
2789
عنوان

زرین ورک کلاهبرداری

12915 بازدید | 26 پست

۱۶۹ تمن پول دادم بلد فهمیدم کلاه برداریه کلی از پلیس فتا رضایت داشتن منم خر شدم پول ریختم الکیه عین مسابقه اس هر کی زودتر بفرسته مطالب اون برنده الان چیکار کنم؟

ای وای منم همین امروز ۱۷۰ و خورده ای زدهم ب کاراشون الان رفتم تو کانالشون همه کاراشون پولیه باید ۱۵۰ بدی بخری کارو انجام بدی ۳۰۰ بهت مزد میدن همشون آشغالن پولمو خوردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم تو دیوار یه اگهی دیدم زده بود استخدام انلاین توی توضیحاتش نوشته بود به چند نفر برای تایپ و نویسنگی و... نیاز داریم منم پیام دادم گفتم چیه شرایطتون گفت داخل تلگرام به ایدی فلان پیام بدید منم دادم یه ۱۵ تا کار نوشته بود منم چنتاشو انتخاب کردم گفت باید ۱۶۹ تومن بریزی اینم به عنوان اینکه اموزش بده و تضمینی باشه که کار میکنید حالا من با خودم گفتم اخه تایپ کردن و این چیزا اموزش میخواد؟ اصلا کسی واقعا نیاز داشته باشه به کسی برای اینکه کار کنن براش برای اموزش پول نمیگیره بنظرم اخرسر نوشته بود باید پولو داخل سایتمون پرداخت کنید و ازونجا اکانت بسازید اگه سایت نیومد فیلترشکنو خاموش کنید اعداد انگلیسی بزنید و این حرفا  منم رفتم اول اسم شرکتو تو گوگل سرچ کردم دیدم اصلا همچین سایتی وجود نداره بعد رفتم زدم رو لینکش دیدم کلا ادرس فیکه (برام نوشت شاید غلط املایی وجود داره) تاکید کرده بودن اگه سایت کار نمیکنه به این شماره کارت پولو واریز کنید فرقی نداره براتون اکانت میزنیم ما دیگه فهمیدم کلاه برداریه و چیزی نریختم اینم نظر من شاید کمک کنه به دوستان 

منم میخاستم شرکت کنم ،تاپیک شما رو دیدم پشیمون شدم...دلم بهش خوش بود گفتم یه درآمدی میتونم داشته باش ...

چرا ادمینی نیازی نیست پول بدید شما دارید کار می‌کنید باید اونا پول بدن

سلام ببخشید میشه توضیح بدید یعنی چطور بود؟

پول می ریزی به‌حساب شرکت بعد تایید میکنن که اره ریختی و میگن عضو شدی، بعد لینک کانال ها رو میدن ، توش نوشته مثلا برای فایل تایپ انقدر باید پول بریزین که دریافت کنین و برای اطمینان از اینه که کار رو انجام میدین بعد میگن فلان ساعت فایل ارسال میشه رسید رو بفرستین فایل رو دریافت کنین بعد میگن ۲ ساعت وقت داریم واسه تصحیح فایل بعد یا میگن غلط دارین و قبول نمیکنن یا رقابتیه میگن فلانی زودتر فرستاده و رسما پولتو میخورن