2777
2789
خدایی دیگه پیام اشتباهی رو گردن خدا نندازین 😂😂😂😂

اول اومدم یه جواب مسخره بازی و شوخی بزنم. بعد چون تو ترک شوخی کردن هستم گفتم بزار مثل مامان بزرگم جواب بدم این جوری کاربرها شاید از پستهای من ناراحت نشن. ولی راست می گی مسخره دراومد😃😃😃😃

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه کار از کار گدشته حالا چی فرستادی  

موردم از فضولی

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
اشتباه پیام برا کسی  فرستادم   ابروم در خطره

اول اسمت رو عوض کن 

بعد 

برو 

menu 

setting 

account

delete my account 

بعد شاید پاک بشه 

این آخرین راه بود که گفتما 

وای دقیقا مادربزرگ منم همینو میگه خخخخ جمله ی معروفشم اینه که یک سره میگه خدا بهتون کمک کنه 😂😂😂

شبنمی عکس کاربریت کدوم هنرپیشه هست? چند روز پیش تو فیس بوک شانسی دیدم یه نفر عین عین همین عکس رو گذاشته بود.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

برا  جاریم  پیام  غرستادم

چی گفتی بد وبیرا بخه خودش گفتی

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
برا  جاریم  پیام  غرستادم

یا وحشی بافقی😨😨😨

بدو پس. کلا برو مخابرات شمارت رو عوض کن برو ثبت احوال اسم و فامیلت هم عوض کن😉😉😉

نمیدونم اولای عضویتم خوشم اومد گذاشتم😂حالا اسم اون چی بود؟

من اصلا یادم نیست خیلی شانسی دیدم زیر یه استوس جنرال یه آدمی با این عکس کامنت گذاشته بود.

حالا کاریه که شده ولی هیچوقت به صورت مکتوب به جاری در مورد خانواده ی شوهرت حرفی نزن چون معمولا جاریها دنبال خودشرینی و سبقت از جاری دیگرن میبرن زیرآبتو میزنن 😂😂جاری بزرگ من که همیشه دنبال مدرک از منه 

یه پیام در مورد مادر شوهر تو  گروه خانوادگی  فرستاد  منم  نو  شخصی تشویقش ک ...

یعنی انقد دودره بازه؟؟؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰