2777
2789
عنوان

کمک کنین لطفا

163 بازدید | 20 پست

بچها بیاین کمکم کنین شوهرمو اصلا دوست ندارم هپه کار برام میکنه طلا ایفون لباس خوب ولی من نمیتونم دوسش داشته باشم حالم بهم میخوره ازش از رابطه ج باهاش 

من فکرم تو گذشته موندم و عاشق رل سابقمم هنوز میرم پروفو همه چیشو چک میکنم ولی اون منو فقط واسه عشق و حال میخاس حتی وقتی گفتم میخام شوهر کنم گفت برو من نمیخامت اون ی رل داره عاشق اونه کمکم کنین چیکار کنم دلم گرم زندگیم شه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشاوره ها میگن

هیچ وقت تا وقتی ذهنت درگیر گذشته هست با پسر جدیدی وارد رابطه نشو، خیانته...

مثل این میمونه اقا پسر با شما باشه ولی قلبش جای دیگه باشه...

یه کم به خودت نهیب بزن

به خودت بگو خجالت بکش

به خودت بگو انسانیت و عذاب وجدان چی میشه

به خودت بگو، شوهرت چه گناهی داره قربانی امیال و اشتباهات تو شده؟

این نهیب ها رو بزن شاید بیدار شدی

....

مشاورم برو

مشاور بهت میگه چه طور از ذهنت پاکش کنی

اون لجنی که دوستت نداره ولی تو وابستش شدی...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
خیلی با ادب مهریون دستو دلیاز با شخصیته خانوادشم خسلی دوسم دارن ولی من چندشم میشه حتی ی ساعت کنارش ب ...

برو پیش مشاور

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

اگه کسی میومد پیشت همین حرفا رو بهت میزد چی میگفتی بهش . واقعا عمر و زندگیت رو هدر نمیدی . 

چرا میری پروف ش رو چک می کنی که یاد آوری بشه برات . چرا به کسی که بهت اهمیت نداده و ازت سواستفاده کرده اصلا فکر می کنی . باید متنفر باشی ازش . 

همه چی دست خودته . یبار برای همیشه تصمیم بگیر از زندگی و ذهنت حذفش کنی . بخوای می تونی . 

الهی بمیرم میشه بیای باهم حرف بزنبم خیلی دلم گرفته

خدا نکنه گلم... مقایسه کردن آدمو میکشه. البته اولا بیشتر مقایسه میکردم. ولی بعد یه مدت دیدم وااااقعاااا رفتارش طوری نیست که بتونم باهاش کنار بیام و گذشته مو فراموش کنم. اگه رفتارش خوب بود شاید میتونستم بیخیال گذشته م بشم

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
مشاوره ها میگنهیچ وقت تا وقتی ذهنت درگیر گذشته هست با پسر جدیدی وارد رابطه نشو، خیانته...مثل این میم ...

هر روز همین حرفارو میزنم مم دیدی ادم حسابت نکرد چرا بهش فک میگنی مگا غرور نداری ولی فردا روز از روزی از نو 

میخام برم پیش مشاور

الهی بمیرم میشه بیای باهم حرف بزنبم خیلی دلم گرفته

روش eft رو استفاده کن

تا حس نفرت و چندش نسبت به این شوهرت کم و از بین بره

روش eft

سرچ کن

کتابم داره از اقای گری

استفاده هر بار ۲ دقیقه زمان میبره

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
خدا نکنه گلم... مقایسه کردن آدمو میکشه. البته اولا بیشتر مقایسه میکردم. ولی بعد یه مدت دیدم وااااقعا ...

ما هچ ادمیم خب دلمون میخاد با کسی ک باب میلمونه باشیم من فقط فکر اینکه کسیو پیدا کنم ک باب میلم باشه زندگی میکنم اینجوری میتونم ب این زندگی اداپه بدم بزار بقیه هر طور میخان قضاوت کنن