2777
2789
کیه کجاهمو دیدین رابطتتون در چه سطحیه همکارید همکلاسید ...اینا مهنه

استادمه یجورایی 

ولی نه تو محیط دانشگاه و مدرسه و اینجور جاها 

خصوصی باهاش کلاس دارم و اینکه سنشم زیاد نیس 5_6 سال بزرگتره 

و تا حدودی صمیمی هستیم در حد شوخیو و خنده و اینجور چیزا ولی خب اکثرا حدو حدود از طرف من رعایت میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استادمه یجورایی ولی نه تو محیط دانشگاه و مدرسه و اینجور جاها خصوصی باهاش کلاس دارم و اینکه سنشم زیاد ...

ببین این روابط از نظر اون عادیه چون شما اولین دختردانشجوش نیستی  شما اولین مردیه که باهاش در ارتباطی به اینصورت؟؟؟؟

دوستت ندارع

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ببین این روابط از نظر اون عادیه چون شما اولین دختردانشجوش نیستی شما اولین مردیه که باهاش در ارتباطی ...

نه آخه من تو کلاس گروهیشم بودم و کلا چیزی متفاوت از کلاس خصوصی بود و از چن نفر دیگم که شنیدم تو کلاس خصوصیای دیگش اینطوری نیس 

در حدی که برام مسائل شخصی زندگیشو تعریف میکنه و درددل میکنه به نحوی 

اولین مردیم‌نیس که باهاش در ارتباطم ولی یسری تفاوت رفتاری منو حساس کرده به این موضوع 

دوستت ندارع

اینو که منم‌میدونم و اینکه بحث من‌اصن عشق و علاقه استاد دانشجویی سبک‌رمانای آبکی ایرانی نیس نه اصلا 

من فقد بابت دلیل این تفاوت رفتار کنجکاوم 

اره

مردایی که ساز میزنن معمولا با احساسن و محبت براسون مهمه فعلا وا نده خیلی ریز و سنگین ی ذره محبت کن بعد نردا مثل زنها نییتن یهو تصمیم بگیرن که دوست دادن با این مرد اوکی بشن اگه واقعا زنی رو برای همیشه بخوان چندین ماه طول میکشه تا تو ذهن ناقصشون رابطه رو سبک سنگین کنن فک کنم سنی نداری فعلا با دست پس بزن با پا پیش . ولی ابراز علاقه مستقیم نکن رم میکنن . در حد کلاس و خوراکی دو نفری ببر که خودت درست کردی مثلا دوناتی کوکی چیزی  . ازش تو مسایل شخصیت نظر بپرس مثلا در مور انتخاب رشته یا خرید ساز و ... خلاصه کم گم پیش برو عجله نکن 

مردایی که ساز میزنن معمولا با احساسن و محبت براسون مهمه فعلا وا نده خیلی ریز و سنگین ی ذره محبت کن ب ...

۲۰‌سالمه 

اخه حس میکنم‌من دیگ وا دادنم خرابه بعد یه سال هنوز رسمیو و بصورت جمع خطابش میکنم ولی شوخی زیاد میکنم باهاش سربه سرش میزارم